Nijemi svjedok – 16. sezona

Na ekrane Hrvatske televizije 23. ožujka stiže nova 16. sezona serije “Nijemi svjedok”, jedne od najpopularnijih BBC-jevih uspješnica.

Nijemi svjedok 16

Ovaj televizijski hit u Velikoj Britaniji iz sezone u sezonu redovito privlači više od sedam milijuna gledatelja, a emitira se i diljem svijeta u zemljama poput Danske, Švedske, Australije te na Dalekom istoku i u Latinskoj Americi. Autor serije je Nigel McCrery, bivši detektiv iz Nottinghamskog odjela za ubojstva, koji je uspio vjerno rekonstruirati svijet forenzičkih istraga i borbu s najvećim misterijama.

Glumačku ekipu predvode Emilia Fox u ulozi dr. Nikki Alexander, vješte i sigurne patologinje te stručnjakinje za antropologiju. William Gaminara glumi iskusnog patologa Lea Daltona koji svoj tim vodi s razboritošću i višegodišnjim iskustvom. Pritom je motiviran potragom za pravdom i snažnim moralnim uvjerenjima, posebice nakon obiteljske tragedije koju je proživio. Tu su još David Caves u ulozi oštroumnog, talentiranog i tvrdoglavog vodećeg forenzičara Jacka Hodgsona te Clarissa Muller. Naoružana enciklopedijskim znanjem o najnovijim forenzičkim otkrićima, Clarissa je istražiteljica o kojoj ovisi cijeli Centar Lyell.

Stoga, budite uz tim vrhunskih forenzičara i rješavajte nove intrigantne slučajeve od 23. ožujka na Drugom programu u 23:50 u novim nastavcima “Nijemog svjedoka”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.