Potpredsjednica – treća sezona

HBO od 7. travnja donosi novu sezonu zajedljivo duhovite humoristične serije koja na pronicljiv, satiričan način promatra zatvoreni politički svijet Washingtona. Julia Louis-Dreyfus igra ulogu potpredsjednice SAD-a.

Potpredsjednica 3

HBO donosi premijeru treće sezone za „Emmy“ nominirane humoristične serije autora Armanda Iannuccija koja na oštar i satiričan način promatra zatvoreni politički svijet Washingtona. Dok prati vrtoglavu svakodnevicu potpredsjednice Seline Meyer (Julia Louis-Dreyfus), serija duhovito kritizira svakodnevnu uredsku politiku drugog najvažnijeg ureda u zemlji.

Nakon otkrića na kraju druge sezone da se predsjednik neće kandidirati za nove izbore, treća sezona počinje tako što Selina, željna promaknuća, vrbuje stranačke aktiviste Iowe na potpisivanju svoje nove knjige „Neki novi počeci“. Uskoro se Selina i njezino osoblje vraćaju u Washington za Mikeovo vjenčanje i saznaju da je ministar obrane Maddox dao ostavku – što znači da će se Selina u predizbornoj kampanji možda nadmetati za glasove s Maddoxom i svojim najvećim protivnikom, ratnim veteranom Dannyjem Chungom.

Tijekom deset epizoda ove sezone Selina i njezino osoblje postavit će istraživački ured za kampanju u Washingtonu, putovati u Silicijsku dolinu (da namaknu novac) i u London (na sastanak s državnicima), dok će se Amy i Dan nadmetati za mjesto Selinina voditelja kampanje. Kao i uvijek, „Potpredsjednica“ nastavlja pokazivati da čak i najbanalnije odluke u Washingtonu mogu imati golem utjecaj te neočekivane i dalekosežne posljedice.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.