“Počivali u miru” na jednom od najvećih svjetskih festivala TV serija

Na ovogodišnjem festivalu koji će se između 22. i 30. travnja održati u Parizu, Hrvatska će prvi put imati svog predstavnika.

Počivali u miru

Festival čiji je glavni cilj reflektirati recentnu kvalitetu, raznolikost i kreativnost svjetske produkcije, čime se ovoj televizijskoj vrsti napokon priznaje umjetnička vrijednost, uvrstio je u program Videoteka i hrvatsku seriju Počivali u miru, nakon što je vijest o prodaji formata američkom divu Lionsgateu objavio Hollywood Reporter.

Festival koji ugošćuje vodeće autore najistaknutijih televizijskih serija, kroz projekcije, prezentacije i radionice okuplja kako ljubitelje serija, tako i stručnjake, predstavnike televizija i investitore. Počivali u miru, nastali u suradnji HRT-a i nezavisne produkcijske kuće Ring, u sklopu programa International Showcase bit će zajedno sa 60-ak najnovijih svjetskih serija prezentirani za gotovo 1000 akreditiranih profesionalaca. Series Mania Festival postao je izrazito popularan među televizijskim profesionalcima upravo po svom izboru zanimljivih i kvalitetnih novih projekata koji često nisu dostupni ili poznati široj svjetskoj javnosti.

Nakon plasmana u službenu konkurenciju festivala u Seoulu i prodaje formata američkom Lionsgateu, ovo je još jedan važan uspjeh serije Počivali u miru!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.