Charliejevi anđeli: one nisu svetice

03.04.2014

Serije


One su lijepe, borbene i uvijek spremne raditi za Charlieja! Doma TV premijerno donosi novu akcijsku seriju temeljenu na originalnoj seriji “Charliejevi anđeli”.

Charliejevi anđeli

Zahvaljujući misterioznom milijarderu, Charlieju Townsendu, tri prelijepe djevojke dobijaju šansu pobjeći od svoje prošlosti i okrenuti novu stranicu u životu. Pod budnim okom svoga šefa Bosleyja (Ramon Rodriguez), djevojke Kate (Annie Ilonzeh), Eve (Minka Kelly) i Abby (Rachael Taylor) počinju raditi u ekskluzivnoj Townsendovoj detektivskoj agenciji u borbi s kriminalom.

Korumpirana policajka Kate Prince, afganistanska veteranka Gloria Morales i Abby Sampson, otuđena kći financijskog prevaranta, preuzimaju slučajeve koji na najbolji način koriste njihovu jedinstvenu kombinaciju talenata.

I dok traže kriminalca na čelu skupine krijumčara maloljetnica Pajara tj. Nicolasa Rodriga, bivšeg vođu srednjoameričkog odreda smrti koji je postao bogati miamijski filantrop, Glorijino neobično zanimanje za slučaj otkriva da je on odgovoran za seksualno iskorištavanje i ubojstva njezinih prijateljica iz salvadorskog sirotišta. Ali kad Glorija pogine u osvetničkom pohodu, Kate i Abby otkrivaju da je njezina prijateljica iz djetinjstva i bivša članica bande Eve French njezina sudionica.

>> VEZANI ČLANAK

Ne propustite izazove ovih zanosnih agentica koje će učiniti sve da kriminalcima stanu na kraj – od 5. travnja na Doma TV-u u 20 sati!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s