Christina Ricci: “Živimo u svijetu jedva skrivenog prijezira prema ženama”

Godine 1963. letenje avionom predstavljalo je vrhunac luksuza, a Pan Am bilo je najveće i najpoznatije ime. Piloti su bili rock zvijezde, a stjuardese najpoželjnije žene na svijetu.

Christina Ricci

Christina Ricci tumači Maggie, stjuardesu Pan Am-a, djevojku vrckave ali i pobunjeničke naravi koja mora držati svoju divlju stranu pod kontrolom kako bi očuvala radno mjesto, no isto tako mora proći test ljepote koji bi joj omogućio ostanak u zračnoj posadi.

Kako kaže, Christina se odmah zaljubila u ideju serije te što bi serija mogla osigurati daljnjim pričama. Osobito ju se je dojmila činjenica kako serija razbija stereotipe o stjuardesama, te nadodaje: „Živimo u svijetu jedva skrivenog prijezira prema ženama i umjesto da vide svijet i žive svoj život slobodno, stjuardese su prikazane kao žene koje služe čaj i kavu. I upravo svojm ulogom želim pokazati da i ove žene mogu letjeti kroz život radeći ono što vole.“

Ne propustite zgode šarmantnih pilota i lijepih stjuardesa kojima ni nebo nije granica! Ukrcajte se na let u Pan Am vikendom na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.