Izbor Miss Universe Hrvatske 2014.

11.04.2014

TV emisije, TV najave


Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predat će krunu svojoj nasljednici na finalnom izboru. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji.

Miss Universe HR 14 finalistice

Osim prekrasnih finalistica, u glazbenom dijelu programa sudjeluju Soulfingers, te gosti iz Slovenije Samuel Lucas & Nermin Puškar, a voditeljica programa je Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2003.

MISS UNIVERSE najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote s tradicijom dugom 62 godine. Svjetski izbor prenosi preko 180 televizijskih kuća u cijelome svijetu, te je stoga sudjelovanje na ovom prestižnom izboru velika promocija Hrvatske, koja svoju predstavnicu na izbor MISS UNIVERSE šalje od 1997. godine.

Aktualna MISS UNIVERSE je Gabriela Isler iz Venezuele. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim „odrađivanja“ crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s