Zadnja klapa Zore dubrovačke

Dok gledatelji nastavljaju pratiti uzbudljive nastavke “Zore dubrovačke” na Novoj TV, ekipa trenutačno najgledanije serije hrvatske produkcije svoj je posao privela kraju, pa je tako pala i zadnja klapa na zagrebačkom setu serije.

Zora dubrovačka zadnja klapa

Svi su uzbuđeni, a dodatno je atmosferu posljednjeg dana na setu serije začinila i prigodna proslava, na kojoj je bila cijela produkcija popularne serije. Tortom su se zasladili omiljeni glumci “Zore dubrovačke” Amar Bukvić, Ines Bojanić, Barbara Bilić, Boris Ler, Tamara Garbajs, Dragan Despot, Ana Kvrgić, Sandra Lončarić Tankosić i Jolanda Tudor.

U posljednjoj sceni igrali su Ines Bojanić i Amar Bukvić, nisu krili da su im uloge Maris i Borisa prirasle srcu.
– “Pamtit ću “Zoru dubrovačku” po sjajnoj atmosferi, koja je uvijek bila više nego pozitivna, po ljudima dobre volje, po Ivani Horvat, Barbari Bilić, Amaru Bukviću i Alenu Liveriću, po curama iz šminke i kostima i njihovoj predanosti poslu, Jeleni Veljači i sjajnim redateljima i cijeloj ekipi na setu. Hvala im svima na pozitivi i satima punim smijeha i topline. Rijetko se može naći takva ekipa” — ispričala je svoje dojmove sa snimanja serije Nove TV Ines Bojanić.

Amar Bukvić će također pamtiti samo lijepe trenutke sa snimanja, a posebno ga veseli što su se i posljednjeg dana svi okupili.
– Baš je nekako dobro ispalo što smo baš danas, kad je posljednji dan snimanja, imali prve dvije jutarnje scene, u kojima smo bili svi koji su i od početka snimanja na ovom projektu. Bila je to nekako odlična prilika da se svi družimo i nasmijemo – priča Amar.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.