2012: Film koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Ovog proljeća Nova TV donosi ultimativno uzbuđenje, uspješnicu holivudske produkcije, film 2012. Priča je to zapravo o najvećem strahu modernog čovjeka: o sudnjem danu.

2012

Prema mayanskom kalendaru smak svijeta trebao se desiti 21. prosinca 2012. Srećom nisu bili u pravu, ali njihove je najgore strahove ali i duboku strast i borbu za preživljavanjem vrhunskim umijećem ekranizirao je redatelj Roland Emmerich, tvorac hitova Dan nezavisnosti, Godzilla, Dan poslije sutra. Na dva sata vodi nas u propast svijeta, suočava nas oči u oči s našim najvećim strahovima, a to radi izuzetnim produkcijskim alatima. Uzbuđenje je zagarantirano!

Glavni glumac, John Cusak donosi nam priču o razvedenom piscu, Jacksonu Curtisu, koji će iskoristit će spoznaje iz prastarih proročanstava da spriječi potpuno istrebljenje ljudske vrste, kada globalna kataklizma pretvori svijet u kaos. „Bilo je zabavno snimati. Bilo sam sretan kada su mi ponudili ulogu u ovom filmu. To je veliki blockbuster, dijelom je fantastično i nadrealno, a dijelom je priča o prosječnoj osobi koja pokušava preživjeti.“ Izjavio je John Cusak o svojoj ulozi u filmu 2012 za CinemaBlend.

Na programu Nove TV, u subotu 19. travnja, ne propustite apokaliptični znanstveno-fantastični triler u kojem se radnja vrti oko znanstvenika koji, da bi spriječio ostvarenje katastrofičnog proročanstva iz prastarog mayanskog kalendara, otvara vrata paralelnog svijeta i surađuje sa svojim dvojnikom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.