Vladarica (Reign)

Na HTV 19. travnja stiže “Vladarica” intrigantna povijesna priča o životu Marije Stuart, žene koju će svijet poznavati kao Mariju, kraljicu Škotske.

Vladarica

Ova raskošno producirana američka serija uzbudljiva je povijesna fikcija koja vas vodi u dane Marijine rane mladosti te njezina trnovitog uspona na vlast.

Već u svojim tinejdžerskim godinama Marija slovi za čvrstu vladaricu – prekrasna je, strastvena i staložena. Njezina je dužnost osigurati strateško savezništvo s Francuskom, a da bi u tome uspjela, mora se pobrinuti da se ostvare dogovorene zaruke s princom Françoisom, privlačnim sinom francuskog kralja. Međutim, njihov brak nije gotova stvar, već ovisi o politici, vjeri i tajnim dvorskim spletkama.

Pritom se mlada, ali odlučna žena mora nositi s opasnostima koje je čekaju na svakom uglu dvorca, sa zavjerama i seksualnim intrigama te brojnim neprijateljima koji urotama pokušavaju sabotirati njezin brak s Françoisom.

Kako će Marija uskladiti zahtjeve svog naroda i želje svog srca pogledajte u novoj seriji “Vladarica” protkanoj emotivnim zapletima i intrigama 19. travnja na Prvom programu HTV-a u 21 sat i 50 minuta.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.