Turci iščekuju Hureminu smrt!

I dok je u hrvatskim epizodama nedavno izbjegla atentat (od smrti ju je spasila gospa Afife), Turci su u iščekivanju novih nastavaka serije „Sulejman Veličanstveni“ u kojoj sultanija Hurem umire!

Hurem umire

U najavnom videu za nove epizode, sultanija Hurem izdahnula je u svom krevetu, uz Sulejmana pored sebe koji nije mogao suspregnuti emocije!

Jedna od najprodavanijih serija turske produkcije, koju prati više od 300 milijuna gledatelja diljem svijeta i zbog koje u Istanbul dolazi sve više turista, bliži se svojem kraju. Posljednje poglavlje upravo se prikazuje u Turskoj, a s obzirom da su u povijesti, prije Sulejmana, umrli i sultanija Hurem i sinovi, Turci s nestrpljenjem iščekuju pogledati premijerne epizode u kojima će biti prikazana smrt sultanove supruge i desne ruke.

Video najava, koja je ovaj tjedan iznenadila turske gledatelje, prikazuje Hurem kako leži u svojem krevetu, a pored nje sjedi sam Sulejman. I dok je on hrabri pogledima, Hurem u svojem monologu predosjeća da se njenom životu bliži kraj.

„Ja sam Hurem. Vječno različita. Voljena i omražena. Ona koja stvara i razara. Ona koja daje život i uzima ga. Ja sam se od ropstva uspjela popeti do vrha svijeta. Prošla sam kroz vatre i led. Ja sam ona koja je spaljivala i koja je gasila. Ja sam duh svih žena. Cijelo moje postojanje je skriveno unutar moje ljubavi. Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza se. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života.“

Tužna i vrlo emotivna scena završava posljednjim zagrljajem sultana i sultanije, ali i Sulejmanovim iskrenim i ganutim plačem za voljenom suprugom.

Za razliku od Turaka, kod hrvatskih gledatelja Hurem je još itekako živa. U posljednjoj je epizodi izbjegla atentat kojeg je naredio Piri Reis, a u kojem je nastradala gospa Afife.

Hoće li Hurem kazniti počnitelje, gledatelji će moći doznati u nedjelju, 20. travnja u 19:15 sati u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.