James Van der Beek u seriji Franklin i Bash

Doma TV 29. travnja donosi novi nastavak popularne humoristično-dramske serije “Franklin i Bash”, ovog puta sa zanimljivim gostovanjem. Osvajač ženskih srca James Van Der Beek pridružit će se odvjetničkom timu!

James Van der Beek

James Van Der Beek, kojeg većina gledatelja pamti kao Dawsona Leeryija u poznatoj seriji “Dawson´s Creek”, ovog puta pojavljuje se u seriji “Franklin i Bash”, i to u nešto drugačijem izdanju. James igra ulogu Nathana Connora, kojeg problemi jednostavno ne mogu zaobići. Naime, uhićen je nakon što je na svojoj momačkoj večeri navodno salijetao prostitutku pa za pomoć moli bivšeg dečka svoje zaručnice Janie Ross. Pojašnjava kako zabava nije bila njegova ideja i želi da Janie ne dozna da je uhićen. No iste je večeri u njegovo hotelskoj sobi izbio požar pa mu prijeti ozbiljna zatvorska kazna i to ne može zatajiti pred Janie. Uz njezinu podršku, Nathan ne pristaje na nagodbu, kako bi dokazao svoju nevinost.

U ovoj humorističnoj seriji, koja se od 17. travnja prikazuje na ekranu Doma TV-a, naslovne uloge tumače Breckin Meyer (Elmo Jared Franklin) i Mark-Paul Gosselaar (Peter Bash) koji glume nekonvencionalne odvjetnike i dugogodišnje prijatelje.

Zanimljivo je da je upravo ovaj nastavak “Franklina i Basha” po prvi put spojio dvije bivše teen zvijezde, Van Der Beeka i Gosselaara, koje ljudi često zamjenjuju zbog njihove sličnosti. Tako se, primjerice, James u intervjuu za Entertainment Weekly našalio, rekavši kako je mislio da su on i Mark–Paul ista osoba, sve dok nije došao na set serije i shvatio da to ipak nije slučaj.

Serija je ugostila mnoštvo zanimljivih glumaca, kao što su Kathy Najimy, poznati komičar Tom Arnlod, Jenny O´Hara, Danny Trejo i mnogi drugi.

Ne propustite pogledati nastavak “Franklina i Basha” s Jamesom Van Der Beekom 29. travnja na Doma TV-u!

Za sve obožavateljice ili obožavatelje Jamesa Van Der Beeka, dobra je vijest da ga možete pratiti redovito u seriji “Dawson´s Creek”, svakog vikenda, također na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.