Elitni odred: Danska (Rejseholdet / Unit One)

28.04.2014

Serije


Na HTV-u 3 od 5. svibnja oko 23 sata počinje se emitirati kriminalistička serija “Elitni odred: Danska”, priča o skupini policijskih stručnjaka, pripadnika svojevrsnog “letećeg odreda”, koji rješavaju najteže zločine.

Elitni odred Danska

Serija se temelji na stvarnim kriminalističkim slučajevima u posljednjih 10 godina, a u njoj ćete pratiti uzbudljivu i ujedno zastrašujuću borbu protiv podzemlja. Pratit ćete dramatične i opasne istrage, dok su u pozadini odnosi između pripadnika Odjela, njihov obiteljski život i odnosi s drugim ljudima.

Kroz različite kriminalističke slučajeve, serija se bavi i društvenim temama kao što su asocijalnost policijskih inspektora uzrokovana prirodom posla, socijalnim i emocionalnim posljedicama brutalnih zločina te utjecajem politike i medija na pravosudne postupke. Pritom predanost pripadnika elitnog odreda poslu i njihova međusobna solidarnost oduševljava, a slučajevi s kojima se susreću te koji otkrivaju mračnu stranu ljudske prirode, nerijetko izazivaju šok i zgražanje.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s