Ostvareni snovi (Extreme dreams)

28.04.2014

TV emisije, TV najave


Doma TV premijerno donosi uzbudljivu britansku reality seriju producentice Angele Norris u kojoj će sudionici imati priliku osvojiti neke od najekstremnijih sredina svijeta. Kroz mnoštvo avantura vodit će vas Ben Fogle.

Ostvareni snovi

Ova energična reality serija daje sudionicima priliku da ostvare svoje snove i osvoje neke od najekstremnijih sredina u svijetu te da se upute na putovanje osobnog otkrića, koje ih testira psihički, tjelesno i emocionalno. Potisnuti do svojih krajnjih granica, možda otkriju da im je to putovanje zauvijek promijenilo život – izdrže li do kraja sezone.

Domaćin Ben Fogle, inače veliki pustolov, vodit će članove tima kroz Peru, gdje prelaze masivni planinski prolaz; Gvajanu, gdje se prolom oblaka i snažni brzaci pokažu prevelikim izazovom; Arktik, gdje devetosatni prelazak skijama jednoga sudionika natjera na da zaprijeti odustajanjem; i Kilimanjaro, gdje visinska bolest razara skupinu dok se uspinje prema vrhu planine.

Ljubitelji pustolovina i adrenalina u novu avanturu mogu krenuti od 3. svibnja, samo na programu Doma TV-a!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s