Ljubav, vjera, nada: intrigantna životna priča

Intrigantna i uzbudljiva priča o životu i ljubavi u novoj turskoj uspješnici, romantičnoj dramskoj seriji “LJUBAV, VJERA, NADA” uskoro na Novoj!

Ljubav vjera nada

Novu tursku dramsku seriju punu zanimljivih i napetih odnosa i nevjerojatnih događaja gledatelji imaju priliku pratiti uskoro u programu Nove TV. Dvije potpuno različite sestre i jedan šarmantni muškarac glavni su protagonisti nove uzbudljive priče o životu i ljubavi u turskom hitu. U glavnim ulogama vidjet ćemo poznate turske glumce Murata Unalmisa u ulozi Yusufa, Birce Akalay u ulozi Have i Selen Soyder u ulozi Toprak.

Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne obitelji Handžioglu, atraktivnom lomitelju ženskih srca Jusufu i dvije prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka djeteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničkog, osim nesvakidašnje ljepote te muškarca kojeg obje žele – zgodnog i imućnog nasljednika obitelji Handžioglu.

Jusuf je bogat, uspješan, markantan, vrijedan i snažan. On je najstariji sin u obitelji te vodi obiteljske poslove i odgovoran je za cijelu obitelj. Kao imućan i zgodan muškarac na meti je brojnih žena koje mu žele postati suprugom, no Jusuf želi oženiti onu koju istinski voli.

Životi obitelji Handžioglu iz temelja se mijenjaju kad premine majka Jusufovog izvanbračnog djeteta te kada on postoji jedina osoba koja će o njemu brinuti. Yusufova majka Hamijet (Isil Yucesoy) pronalazi dojilju (majku po mlijeku) koja će se brinuti o njenom unuku. S obzirom da je Toprak (Selen Soyder) izgubila kćer, ona postaje Hamijetin izbor za brigu o njenom unuku. Iako Toprak ispočetka ne želi brinuti o drugom djetetu, ipak s vremenom pristaje te pristaje ostati u obitelji Handžioglu. Starija sestra od Toprak, Hava (Birce Akalay) kako bi pomogla sestri u novoj ulozi, također dolazi u ovu imućnu obitelj. No, Hava je opčinjena bogatstvom obitelji Handžioglu, te će ona svim silama pokušati zavesti Jusufa. Kako bi ga privukla, Hava ne preže ni pred čim, a često iskoristi i svoju sestru samo kako bi mu se što više približila i svidjela. Jusuf se nalazi između dvije prekrasne sestre, jedne koja je toliko draga i nevina i jedne koja mu je izuzetno privlačna.

Priča nove serije nas uvlači u ljubavni trokut između Jusufa, Have i Toprak. Hoće li Hava uspjeti zavesti Jusufa i postati njegova supruga? Hoće li Jusuf prepoznati njene skrivene namjere? Što će napraviti Toprak kada shvati sestrine prikrivene namjere?

Odgovore na ova pitanja kao i na mnoga druga otkrit će nam uzbudljivi nastavci nove turske romantične dramske serije Ljubav, vjera, nada!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.