RTL TV: Deset godina s vama (specijal)

Sjećate li se tko je bio prvi pobjednik Big Brothera? Tko je bio voditelj kviza Veto? Kako je izgledala vremenska prognoza s Renatom Sopek? Ako ste i zaboravili, danas, na svoju 10. godišnjicu, RTL Televizija će vas na to podsjetiti specijalnom emisijom.

RTL 10 godina

U gotovo dva sata trajanja programa, Antonija Blaće i Tomislav Jelinčić gledatelje će provesti kroz povijest RTL Televizije i tako se prisjetiti svih godina emitiranja, brojnih projekata, najuspješnijih domaćih i stranih serija koje su rušile rekorde gledanosti te uspješnih emisija proizvedenih u produkciji RTL Televizije.

Uz brojne goste poput Tatjane Jurić, Hamdije Seferovića, Saše Tkalčevića, Tonija Cetinskog, Maria Valentića, Nives Ivanković, Nene Pavinčića, Vanje Halilović te mnogih drugih, Tonka i Tomislav provest će gledatelje kroz povijest Informativnog i Magazinskog programa te se prisjetiti svih uspješnih sportskih projekata s kojima je RTL Televizija postavljala nove standarde koje je konkurencija teško slijedila. Tu su i nezaobilazne reality emisije čiju popularnost i gledanost nitko nije ponovio, poput Big Brothera i Hrvatska traži zvijezdu, ali i brojni drugi projekti.

Osim što će preko puta Antonije Blaće i Tomislava Jelinčića sjesti voditelji i poznate osobe iz svijeta šoubiznisa, koji su, svaki na svoj način, doprinijeli da RTL Televizija bude ono što je danas, voditelji RTL-a snimili su i promotivni videospot za 10. rođendan.

U režiji Tomislava Rukavine, koji, među ostalim, potpisuje i dramsku seriju “Tajne”, u spotu se pojavljuju Marijana Batinić, Ana Brdarić-Boljat, Igor Bobić, Tomislav Jelinčić, Antonija Mandić, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Renata Sopek, Tea Blažević, Davor Dretar Drele te mnogi drugi. Snimanje koje je trajalo pola dana pretvorilo se u dobru zabavu, naročito kad je na set stigla i velika rođendanska torta sa slavljeničkim svjećicama.

Ugodno se smjestite i zabavite danas u 16.45 sati i prisjetite se s nama svih 10 godina, koliko je RTL s vama.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.