Ljubav, vjera, nada: Glumci obožavaju Kapadokiju

02.05.2014

TV zanimljivosti


Radnja nove turske uspješnice prati priču bogatog čovjeka koji je upleten u ljubavni trokut te nastoji pronaći pravi put, a mjesto radnje prekrasna je Kapadokija, jedno od najljepših turskih destinacija.

Selen Soyder

Atraktivan glumac Murat Unalmis koji u seriji glumi Jusufa i koji se iskazao uspješnim izvedbama u serijama kao što se “Slava”, “Vjetar” te filmskim uspješnicama “Vidjeh sunce” i “Krila noći”, odrastao je u Kayseriju koji se nalazi u blizini Kapadokije u kojoj se serija snima, pa je od djetinjstva često odlazio onamo. Smatra da je Kapadokija jedno od najljepših turističkih odredišta u Turskoj te dodaje: „Na snimanju je uistinu lijepo, a Kapadokija je prekrasno mjesto. U djetinjstvu sam dolazio ovamo s majkom i ocem. Sada sam ovdje kako bih radio i osjetio sam jednu posve drukčiju energiju“

Glumica Selen Soyder, koja u seriji glumi Toprak, dojilju Jusofova sina, vrlo je sretna snimanjem serije. Kako kaže, čim je čula da će se serija snimati u Kapadokiji, uistinu je željela glumiti u njoj.

Birce Akalay, baš kao i svi ostali glumci zaljubila se u Kapadokiju i ne odlazi iz nje. U jednom intervju je rekla kako se u početku osjećala strano, no taj kraj ih je prigrlio. Ističe kako je upravo tu pronašla mir i spokoj te nadodaje: „Ljudi u Kapadokiji nas vole. Naravno, i mi njih volimo.“

Producent serije, Atil Inac, rekao je kako serija svoj izniman uspjeh može zahvaliti kvalitetnom glumačkom kadru, odličnoj ekipi na snimanju i sjajnoj lokaciji na kojoj se snima serija te je naglasio da će serija završiti u Kapadokiji, gdje je i počela.

Novu tursku dramsku seriju punu zanimljivih, napetih odnosa i nevjerojatnih događaja pratite od 8. svibnja na programu Nove TV.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s