Pravednik (Justified) – druga sezona

02.05.2014

Serije, TV najave


Svojeglavni šerif vraća se na male ekrane u novoj sezoni serije “Pravednik” od 16. svibnja na Novoj TV!

Pravednik 2

Nova TV donosi televizijsku premijeru druge sezone koja je postigla ogroman uspjeh, a u središnjici zbivanja su kriminalni poslovi Bennett klana. Obitelj Mags Benneett (Margo Martindale) i njezina tri sina Dickie (Jeremy Davies), Coover (Brad William Henke) i Halan policijski šerif (Joseph Lyle Taylor) planiraju proširiti svoj biznis s marihuanom. Raylan se upliće u borbu između dvije zločinačke organizacije te se stvari zakompliciraju, a njegova prošlost mu je za petama.

Iako mu borba s narkokartelom iz Miamija daje priliku da se vrati na stari posao, šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) vraća se u Kentucky da opravda svoj ugled policajca i nastavi raditi na slučajevima usko povezanima s njegovom prošlošću. Bivša supruga Winona Hawkins (Natalie Zea) ugrožava ih oboje svojim nerazboritim pokušajima da riješi vlastitu financijsku krizu, dok se Raylanov otac, njegov stari prijatelj Boyd Crowder (Walton Goggins) i članovi matrijarhalne kriminalne obitelji nađu u sukobu s predstavnicima zakona u borbi za kontrolu nad kriminalnim pothvatima u okrugu Harlanu. Dok se Raylan i Winona bore s pitanjima o zajedničkoj budućnosti, teška situacija tinejdžerice koja je nakon ubojstva oca ostavljena na milost i nemilost njegovih ubojica te hladnokrvni pokušaji rudarske tvrtke da iskoristi osiromašene stanovnike okruga dovode sve protagoniste u središte smrtonosne oluje.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s