Domovina – druga sezona

Hrvatska televizija od 13. svibnja počinje prikazivati drugu sezonu najhvaljenije serije u posljednjih nekoliko godina – velikog hita “Domovina”.

Domovina 2

Druga sezona ove napete špijunske priče donosi velike promjene u karijerama i životu glavnih junaka. Agentica Carrie Mathison koju maestralno utjelovljuje Claire Danes više ne radi u Agenciji. Osramoćena bivša agentica oporavlja se nakon što je njezin manični bijeg u prvoj sezoni gotovo uništio političku karijeru američkog junaka Nicholasa Brodyja. Nekoliko mjeseci nakon što je izbačena iz CIA-e, Carriena burna pustolovna prošlost samo je mutna uspomena. No, njezinom krhkom novom postojanju prijete Carrieni bivši kolege Saul Berenson i David Estes koji je dođu moliti za pomoć.

Nicholas Brody kojeg također impresivno tumači Damian Lewis već je nekoliko mjeseci kongresnik i svi ga žele uvući u svoje planove, potpredsjednik William Walden, kolega marinac Mike Faber te teroristički vođa Abu Nazir. Sa svakom laži zidovi oko Brodyja sve se više približavaju i prijete da će uništiti njega, njegovu obitelj i sve što su postigli od njegova povratka.

Nove nastavke hit serije “Domovina” možete gledati od 13. svibnja na Prvom programu HTV-a u 22 sata.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.