Prosidba na setu serije Ljubav, vjera, nada

05.05.2014

TV zanimljivosti


Glumci nove turske serije “Ljubav, vjera, nada”, koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV od 8. svibnja, Murat Ünalmis i Birce Akalay, ljubav sa seta preselili su u stvarni život – no bračni život nije bio dugog vijeka!

Ljubav vjera nada vjenčanje

Još jedna nova ljubav iz serije: Birce Akalay i Murat Unalmis, glavni glumci serije „Ljubav, vjera, nada“, snimane u Kapadokiji, ostvarili su svoju ljubav iz serije. Bliskost nastala razgovorima Ünalmisa i Akalay na snimanju serije o dvjema sestrama koje se zaljube u istog muškarca, pretvorila se u ljubav.

Ljubav između ovih dvoje glumaca započela je samim početkom snimanja serije. Prema saznanjima, Birce je imala problema u prilagodbi kako se našla u stranom okruženju, odvojena od obitelji i Istanbula. Njezinu melankoličnost pokušao je razbiti Murat Ünalmis, što mu je i pošlo za rukom te se Birce uplela u njegovu ljubavnu mrežu.

Nedugo zatim, Murat je odlučio ponovno uzeti stvari u svoje ruke te zaprositi Birce, a kako ju je zaprosio, Murat kaže: “Taj tjedan trebali smo snimati 14. epizodu serije ‘Ljubav, vjera, nada’. Pročitao sam scenarij, Jusuf je trebao zaprositi Havu. Jusuf me inspirirao i kupio sam prsten na dan kad smo snimali tu scenu. U jedan džep stavio sam svoj prsten, a u drugi Jusufov. Onda sam rekao: ‘Hoćeš li se udati za mene?’. Birce je, naravno, rekla svoju repliku: ‘Ne mogu se udati za tebe, Jusufe’, a ja sam je pitao: ‘Hoćeš li se udati za mene, Birce?’ Redatelj me pitao: ‘Što to radiš, Murate’, a ja sam rekao: ‘Čekajte malo, prosim djevojku.'”

Birce Akalay i Murat Ünalmis 2011. godine započeli su zajednički život veličanstvenim vjenčanjem, ali ljubav rođena na snimanju kratko je potrajala i, podnijevši zahtjev sudu, sporazumno su se rastali.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s