Ljubav, navika, panika na RTL TV

13.05.2014

Serije


Kad ljubav postane navika, nastupa li panika? Gledatelji RTL-a moći će saznati od 19. svibnja u 20 sati kad na male ekrane stiže jedna od najgledanijih srpskih humorističnih serija “Ljubav, navika, panika” produkcijske kuće TV Pink.

Ljubav navika panika

Radnja serije, koja je na najprestižnijem festivalu Zlatna ruža Montreala uvrštena među 11 najboljih sitcoma svijeta, čiju su nagradu dobile i serije poput Monty Pythona, Benny Hilla, Will & Grace te mnogih drugih, a u kojoj glavne uloge tumače poznati glumci Jelisaveta Sablić i Nikola Simić, smještena je u stan jedne beogradske obitelji. Otac Mića i majka Vera su razvedeni, ali igrom slučaja prisiljeni su živjeti pod istim krovom s dvije kćerke – studenticom Majom (Marija Karan) i srednjoškolkom Janjom (Mirka Vasiljević). S obzirom da je majka psihijatrica, kroz njihovu kuću prolazi paleta različitih pacijenata, a nerazdvojni dio obiteljskog miljea je i susjed Jovanović, koji samo na izgled djeluje nervozno, a u stvari tvrdi da je najnormalniji od cijele obitelji.

Protagonosti serije, uz Nikolu Simića i Jelisavetu Seku Sablić, su Zijah Sokolović, Dušan Poček, Gorica Popović te mnogi drugi.

“Glumim osobu čiji su pacijenti na granici patološkog, tako da se u seriji više neće znati tko je lud, a tko pametan. Posebno me veseli što je “Ljubav, navika, panika” komedija o običnom životu i neobičnim situacijama. Ovo je urbana priča bez imalo folklornih boja, što do sada nije bio česti slučaj s brojnim obiteljskim TV serijama“, otkrila je Seka Sablić.

Scenarist Nebojša Romčević otkriva da mu je najveći problem bio da prepoznatljive situacije napravi zanimljivima, a namjera mu je bila, kako kaže, da serija bude smiješna i da je kao takvu gledatelji prihvate. S obzirom da je uvrštena među 11 najboljih sitcoma na svijetu, od 19. svibnja u 20.00 sati, na RTL Televiziji zasigurno će do suza nasmijati i RTL-ove gledatelje.

“Ljubav, navika, panika” prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka, a na programu će biti umjesto dramske serije “Tajne”, koja završava 15. svibnja.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s