Katarina Baban kao zla Meduza u mjuziklu Herkul

Mlada osječka glumica Katarina Baban, poznata po liku Valentine iz RTL-ove serije “Tajne”, prošle je subote utjelovila lik zle Meduze u novoj produkciji Teatra Naranča iz Pule pod naslovom „Herkul“ koji se prvi puta postavio na hrvatskoj kazališnoj sceni.

Katarina Baban Herakul

Riječ je o glazbeno – scenskom spektaklu za cijelu obitelj napravljenom u žanru mjuzikla s puno zabave, pjesme i plesa. Režiju potpisuju osnivači Teatra Naranča, Luka Juričić i Franjo Tončinić, glazbu popularni Ozren K. Glaser koji je surađivao s britanskom glumicom Kate Winslet, a kostime (sa slike) Neven Mihić. Katarini je ovo druga suradnja s ovim pulskim teatrom ali ističe da nije i zadnja.

„Ovo mi je prvi puta da igram u mjuziklu. Oduvijek sam o tome sanjala tako da mi se sada ostvarila dugogodišnja želja! Probe nisu bile naporne jer sam se pjevanjem bavila dugi niz godina tako da sam svoj song vrlo brzo svladala. U predstavi tumačim lik zle Meduze koja je svima poznata iz mitologije. S obzirom da je riječ o ženi koja je ljude skamenjivala svojim pogledom, talentirani Ozren K. Glaser se potrudio da i song koji pjevam bude u skladu s time. Moram priznati da tu pjesmu pjevušim od prvog trena kada sam ju čula! Sretna sam što sam dio ove prekrasne priče jer sam već kao mala bila zainteresirana za mitologiju, a koliko sam puta pogledala istoimeni crtić, ne mogu više ni nabrojati! Inače, ovo je još jedna u nizu Narančinih uspješnica nakon Alladina, Pepeljuge, Male sirene te Ljepotice i zvijeri. Sviđa mi se što je Pula napokon dobila dječje kazalište u kojem djeca mogu pogledati najljepše dječje bajke.“

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.