Prisjetimo se života Dina Dvornika na RTL-u 2

21.05.2014

TV emisije, TV najave


Legendarni Dvornikovi ponovno na malim ekranima. Nikada prežaljeni kralj funka od subote, 24. svibnja u 19:30 na RTL-u 2!

Dvornikovi

Otac glazbenik, buntovna kćer blogerica, majka menadžerica + pas činili su „Dvornikove“ jedan od najgledanijih reality programa ikada prikazanih u Hrvatskoj Dino, Danijela i Ella te mnoštvo slučajnih prolaznika, a sve su to bili „Dvornikovi“, jedinstveni, urnebesno zabavni i brutalno stvarni.

Ovaj format je produciran 2006. godine te je dobio odlične kritike. Iza tog vrlo uspješnog projekta stoje autori i scenaristi Nebojša Taraba i Miodrag Sila koji su samo su dio mlade ekipe koja se upustila u taj projekt te šest mjeseci gotovo živjela s Dvornikovima.

Iako su epizode uglavnom režirane, zbog Dinove nepredvidljivosti i načina na koji je živio na snimanju je uvijek bilo zabavno. Tako je na primjer epizoda koja je snimana na Sljemenu, u kojoj je Dino valjda prvi ili drugi put u životu stao na skije završila je katastrofom jer je, došavši do prve nizbrdice, shvatio da je preopasno i odustao. Kako daljnje spuštanje nije dolazilo u obzir, krenuo se pješice penjati natrag – što je zabranjeno. Odmah se kraj njega stvorio policajac na skijama, ukorio ga i pitao je li pio. Na kraju je bio udaljen sa staze zbog skijanja u pijanom stanju. Prilično je bilo napeto snimati epizodu u kojoj Dino nastupa na koncertu u povodu otvaranja autoceste Zagreb-Split. Koncert se održavao na glavnom zagrebačkom trgu i Dino je trebao prvi nastupiti. Uredno je odradio tonsku probu i – nestao. Petnaest minuta prije početka nastupa koji uživo prenosi nitko ne zna gdje je Dino. Svi su već ludi, proba je počela bez njega, Nikša Bratoš kao glavni producent na rubu je živčanog sloma, Ivana Banfić koja treba nastupiti s njim je u panici, a on se ne javlja na mobitel. Na kraju se ipak pojavio, s objašnjenjem da je – zaspao.

Kroz petnaest 45-minutnih epizoda gledatelji će se prisjetiti ne tako savršenog ali urnebesno zabavanog života hrvatskog kralja funka.

Budite od subote, 24.5. od 19:30 sati uz RTL2 i prisjetite se kako je živio hrvatski kralj funka Dino Dvornik!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s