Počelo snimanje treće sezone “Volim Hrvatsku”

Nakon uspješne dvije sezone, ovoga je tjedna “Studiju 10” počelo snimanje treće sezone HRT-ovog game showa Volim Hrvatsku, koji se na male ekrane vraća već od ove jeseni.

Volim Hrvatsku

Ovaj popularni game show snima se prema licenci kviza “I love my country”, koji se s velikim uspjehom emitira u više od trideset zemalja a i u Hrvatskoj je stekao svoju vjernu publiku.

U ovoj zabavnoj igri natječu se dva tima poznatih osoba u kojima su glumci, pjevači, sportaši, voditelji te odgovaraju na pitanja o Hrvatskoj i tako testiraju svoja znanja.

Treća sezona donosi i neke novitete, pa ćemo tako u voditeljskoj ulozi tijekom 15 emisija gledati Danijelu Trbović, dok će kapetani timova biti Frano Ridjan i Martina Validžić, a članovi njihovih timova izmjenjivat će se iz emisije u emisiju.

Tako ćemo među ostalim vidjeti Vladimira Kočiša Zeca, Emiliju Kokić, Kristinu Krepelu, Sonju Šarunić, Petru Dugandžić, Blaženku Leib, Marka Tolju, Melitu Hrengek, Tonya Cetinskog, Zlatana Zuhrića, Ninu Violić, Nevenu Rendeli, Zorana Vakulu i brojne druge, ukupno 90 poznatih osoba.

Kroz različite rubrike pitanjima i videoisječcima podsjetit ćemo se poznatih emisija, filmova i serija, ali i uspjeha naših sportaša. Pjevat će se najpopularnije pjesme, a natjecatelji će morati pogađati imena izvođača i točne nazive pjesama.

Jedan od noviteta treće sezona je i nova igra – Fotografije- u kojoj će se od natjecatelja tražiti da odgonetnu nepravilnosti koje su namjerno postavljene na fotografije hrvatskih znamenitosti, poznatih osoba iz javnog života hrvatske.

HRT-ova ekipa stoga već sada neumorno radi kako bi show bio spreman na jesen a atmosfera na snimanju je odlična. “U trećoj sezoni opet imamo dobri stari format sa novom postavom. Atmosfera na snimanju je vesela, burna i temperamentna, usijano je i vruće, natjecatelji se bore kao da je pitanje života i smrti. Svi žele ostaviti dobar dojam, i doista puno znaju. Imamo sjajnu publiku, bodre kao da su na stadionu.”, rekla je Danijela Trbović.

Novi kapetani sjajno su se snašli u svojoj ulozi. “Prilično je naporno i zahtjevno na snimanju, dobro sam se oznojio ali to je uloga koja mi doista godi, a i Danijela kao voditeljica dobro nas je sve izmorila. Inače, Martina Validžić i ja se dugo znamo pa se dobro nadopunjujemo, zadovoljan sam natjecateljima, puno toga znaju i dobro reagiraju. Sve u svemu, ovo je odličan provod, očekujem puno zanimljivih trenutaka u emisiji i naravno, po koju pobjedu bez obzira na gentelmanski pristup.”, rekao je Franko Ridjan.

Martina Validžić pak kaže kako su ona i Frano preko noći od super kolega postali ljuti protivnici, ali samo za potrebe snimanja. “Napeta je borba do zadnje kapi znoja, sto je super, jer cu u vrijeme kad ce se ovo emitirati biti totalno Twiggy!”, rekla je Martina.

Dodaje kao je atmosfera je toliko nabrijana da ima osjećaj kao da sam odradila tri sata u teretani. “Pitanja su taman, a i super trening za mozgiće da ponovimo gradivo iz hrvatske povijesti, kulture, sporta”, dodaje Martina.
U ovom jedinstvenom showu stoga nas opet očekuje puno zabave, smijeha i radosti te provjere znanja kroz igru.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.