RTL-ova ekipa i Dario Šimić u Ekspediciji Brazil

Novinarska ekipa RTL Televizije, u vrijeme pred Svjetsko prvenstvo, odlučila je posjetiti trenutno najintrigantniju zemlju na svijetu – Brazil.

Ekspedicija Brazil

RTL-ov tim u sastavu reportera Daria Todorovića i snimatelja Filipa Babića, u sklopu Extra magazina i Exkluziv Tabloida, donose priče u prilogu “Eskpedicija Brazil”, iz trenutno najpopularnije zemlje na svijetu.

Ekipa je posjetila predivnu plantažu kave Cazenda Caxambu, a osim kave, Dario i njegova ekipa tražila je priče o tome kako Brazilci žive. Kako kažu, najviše ih se dojmio posjet ozloglašenim favelama. Bili su i na dvije lokalne utakmice i osjetili strast Brazilaca za nogometom. Također, posjetili su i muzej nogometa, kao i stadion u Sao Paulu na kojem će Hrvatska igrati prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Brazila.

“Točno znam kakva će atmosfera biti tu za mjesec dana. Imao sam veliku čast igrati 2006. kad smo igrali s Brazilom, a ovo je još jedna veća utakmica, otvaranje svjetskog prvenstva gdje je Brazil domaćin i znam koliko će tu biti pažnja cijeloga svijeta usmjerena na ovaj stadion. Igrači će doživjeti jednu svečanu atmosferu i to će biti jedna svečana utkmica koju će pamtiti cijeloga života”, rekao je Dario Šimić koji je s Dariom Todorovićem išao kao član ekipe Vivas Caffe-a .

A da ih je poslužila sreća dokazuje to da su dobili dva ekskluzivna intervjua. “Dobili smo intervju s Patom, koji inače ne daje izjave. Bivša Milanova, a sadašnja zvijezda velikog kluba Sao Paulo, a koja je igrala u reprezentaciji otkrila nam je kako se nada da će se ponovno priključiti brazilskim Cariocama. Drugi ekskluzivni intervju bio je s brazilskom legendom Serginhom!”, otkrio je Dario te, također, otkrio i koliko ga se dojmio Brazil.

“Brazil je zemlja ogromnih kontrasta i u njoj sam vidio ultrabogataše i najveću sirotinju kako žive, doslovno, vrata do vrata. Favele pružaju najupečatljivije prizore jer ne možeš vjerovati u kakvim uvjetima ljudi tamo žive. Iako policija sad kontrolira dobar dio njih u Rio de Janeiru, nije ti svejedno kad se izgubiš u labirintu favele, a baš to se Filipu i meni dogodilo”.

A što će još otkriti gledateljima o Brazilu, doznajte u novim izdanjima “Ekspedicija Brazil”, u sklopu Extra magazina i Exkluziv Tabloida, na RTL TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.