Selen Soyder: “Ne znam kako živjeti bez glume!”

03.06.2014

Intervju


Glumačka ambicija bivše Miss Turske koja je svoju prvu ulogu dobila upravo u seriji “Ljubav, vjera, nada” koju gledamo od ponedjeljka do petka u 18:10 sati na Novoj TV.

Selen Soyder

Selen Soyder široj turskoj javnosti postala je poznata 2007. godine kada je pobijedila na natjecanju za Miss Turske. Kako kaže, nikada prije nije maštala o tome da postane glumica. U želji da dobro zaradi, odlazila je na razgovore vezane uz angažmane u serijama, no sreća je nije pratila sve dok nije dobila poziv da glumi u velikoj turskoj uspješnici.

„Zacrtala sam si da ću biti spikerica. Čak sam došla do Uğura Dündara i počela stažirati u vijestima dana. I baš kad sam se odlučila usredotočiti na to, stigla je još jedna ponuda. Nevoljko sam otišla na razgovor i ondje su mi rekli da za deset dana odlaze u Ürgüp. I tako sam se deset dana poslije našla na snimanju serije Yer Gök Aşk (Ljubav, vjera, nada).”

S obzirom da joj je uloga Toprak ujedno i glumački prvijenac, ističe kako joj je isprva bilo jako teško, no s vremenom je počela suosjećati s likom, i nastojala ga shvatiti. “Na audiciji su željeli da čitam tekst dvaju likova, no ja sam čitala samo Toprakin jer sam mislila da mi je ona mnogo sličnija.”

Na pitanje o daljnjim glumačkim planovima, Selen spremno odgovara kako je zadovoljna ulogom Toprak te da ne zna kako bi se naviknula na život bez glume: “Naš producent Şükrü Avşar nedavno mi je rekao da nije moguće raditi neki drugi posao kad vam se gluma uvuče pod kožu te da zaboravim druge poslove jer ću se baviti glumom. Čini se da je uistinu tako.”

, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.