Nova rubrika Dalibora Petka u IN magazinu

09.06.2014

TV emisije, TV najave


Popularna emisija Nove TV, IN magazin, bit će bogatija za novu rubriku Dalibora Petka, koji je gledateljima poznatiji po naslovu “Petkom s Petkom”.

Dalibor Petko

Dalibor Petko će svake druge srijede intervjuirati poznate Hrvatice koje će otkrivati svoje skrivene talente i životne putove, nepoznate javnosti.

“Ako bih svoju novu rubriku trebao opisati u tri riječi bilo bi to njeno drugo lice”, kaže Petko, koji se od ovog tjedna gledateljima IN magazina predstavlja s još jednim sadržajem. Intervjuirat će poznate Hrvatice, koje će otkriti svoj skriveni talent ili hobi, koji je javnosti malo poznat. Svake druge srijede upoznat ćemo iz jednog drugog kuta žene različite životne dobi, koje su životnim pozivom i odlukama u životu uspjele pridobiti pozornost javnosti. Koliko je njihov put bio težak i kako su u tome uspjele pokušat će doznati Dalibor Petko otkrivajući i gdje nalaze svoj mir, kad se povuku unutar svoja četiri zida.

“Tri sam godine dio ekipe inMagazina i jako sam sretan što ću se našim vjernim gledateljima predstaviti u jednom drugačijem izdanju. Sjesti nasuprot samo jedne osobe i odraditi ozbiljan intervju veliki je izazov i odgovornost, s obzirom da su me ljudi navikli gledati u ležernijim sadržajima s puno zabave i veselja. No drago mi je pokazati još jedno svoje lice, za koje se nadam da će se ljudima svidjeti”, izjavio je Dalibor Petko.

U prvoj epizodi gostovat će Bernardica Juretić, žena koja je sinonim za borbu protiv ovisnosti u Hrvatskoj. Zašto je to postao njen životni poziv, kakva je bila kao djevojčica i što bi još voljela postići u životu saznat ćete u ovom intervjuu. Bernardica Juretić govori i o svom životu časne sestre, o odluci da napusti samostan te što joj danas nedostaje u životu. Po prvi će puta pred kamerama otkriti i svoj skriveni talent, u kojom uživa u toplini svog doma.

“Intervjuirat ću žene koje imaju zanimljivu životnu priču. Uz Bernardicu, uskoro vas očekuje i intimna ispovijest Tereze Kesovije”, otkrio je Petko.

Uz ovu rubriku i dalje ćete ga moći gledati svakog petka u IN magazinu. “Naša iznenađenja u ‘Petkom s Petkom’ nastavljaju se. Obišli smo čitavu Hrvatsku i planiramo priređivati lijepe priče i dalje. Do sad smo napravili četrdesetak iznenađenja i ne odustajemo. Ljudima treba što više osmijeha, a ta rubrika je napravljena upravo iz tog razloga – razveseliti naše gledatelje”, zaključuje Dalibor Petko.

Oglasi
, , ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s