Okus krvi – sedma i posljednja sezona

Sudbina Bon Tempsa visi o niti dok se Sookie, Bill, Eric i društvo suočavaju s podmuklim novim prijetnjama i šokantnim stvarnostima u sedmoj i posljednjoj sezoni HBO-ove hit-drame „Okus krvi“.

Okus krvi 7

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru sedme i posljednje sezone serije iz originalne HBO produkcije „Okus krvi“ koja 23. lipnja stiže ekskluzivno na HBO GO, samo nekoliko sati nakon američke premijere. Serija je od 23. lipnja dostupna i putem usluge HBO On Demand, a premijera na HBO kanalu očekuje nas u petak, 27. lipnja u 21:05h.

Privodeći kraju svojih spektakularnih sedam sezona na HBO-u ovoga ljeta, „Okus krvi“ je seksi, strašna i divlje zabavna serija „Oscarom“ i „Emmyjem“ nagrađenog Alana Balla („Dva metra pod zemljom“), temeljena na romanima o Sookie Stackhouse Charlaine Harris.

Ove godine bitka koja otvara sezonu između pobjesnjelih Hep-vampira i njihova plijena iz Bon Tempsa uvod je u niz jezivih događaja za Sookie, Billa, Erica, Jasona, Sama, Alcidea, Taru te njihove ljudske i vampirske saveznike i neprijatelje. Kao što ćemo vidjeti, neki od najpopularnijih likova „Okusa krvi“ doživjet će okrutnu sudbinu, dok će drugi prevariti smrt (pravu i prividnu) kako bi sklopili sretne veze koje će obožavatelje iznenaditi i, na kraju, zadovoljiti.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.