Finalna epizoda serije Kriza na RTL TV

Da nedjeljom navečer na RTL Televiziji bude puno smijeha, pobrinuli su se Nikola Kojo i Enis Bešlagić, koji su iz tjedna u tjedan gledatelje oduševljavali utjelovljenjem Aleša i Mirona – dva brata u krizi srednjih godina.

Kriza finale

Humoristična serija ‘Kriza’ i ove će nedjelje nasmijati poklonike dobrog humora, no ovaj put Aleš i Miron nasmijavat će gledatelje posljednji put s obzirom na to da će to biti finalna 24. epizoda serije “Kriza”. Prva je sezona oduševila gledatelje; kako zbog kemije između jednih od trenutačno najvećih balkanskih glumačkih imena te legendarnog bosanskog humora, tako i zbog nesretne krize srednjih godina s kojom se svaki muškarac, koliko god tvrdio suprotno, može poistovjetiti.

Isto tako, i druga sezona, snimana u sarajevskom studiju na 1500 četvornih metara, u produkciji kuće FIST, bila je prožeta odličnom atmosferom kako na setu, tako i na malim ekranima. U drugoj sezoni, glumačku ekipu uz Koju i Bešlagića te Aleksandra Seksana, Mirvada Kurića i Mariju Pikić, pojačala su i brojna bosansko-hercegovačka imena poput Zane Marjanović, Snežane Alić, Emira Z. Kapetanovića, Vedrane Seksan te mnogi drugi.

Enis Bešlagić morao se boriti s čak 212 djevojaka! “Bio je to golemi problem za čast i produkciju, ali iznimno ugodna situacija za Enisa”, uz smijeh je ispričao redatelj Emir Jukić.

Fantastična ekipa bila je samo šlag na torti projekta za koji je scenarij napisao Feđa Isović, zaslužan za brojne hitove poput ‘Lud zbunjen, normalan’ i ‘Halimin put’. Njegove tekstove nazivaju malim remek-djelima, ali Feđa kaže da je za dobar televizijski humor, osim dosjetki na papiru, potrebna i kemija pred kamerama. Iako je Enisu i Koji ovo bio prvi zajednički projekt, brzo su se uhodali te postali prijatelji i izvan seta, a Enis je čak jednom prilikom priznao kako je suradnjom s Kojom ostvario svoje snove. “Uistinu se skupila jedna jako dobra ekipa; od glumaca, redatelja, pisca teksta… Barem ja to tako doživljavam. Ekipa je fantastična!”, rekao je u jednom intervjuu i Nikola Kojo.

Popularnija među urbanom publikom, ‘Kriza’ će i ove nedjelje 22. lipnja nasmijati gledatelje RTL Televizije, a kako će Aleš, Miron, Kifla i Jeremija završiti svoju avanturu srednjih godina, ne propustite pogledati od 23 sata na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.