Preostali: razdoblje milosti je završeno

HBO s ponosom predstavlja novu dramsku seriju iz originalne produkcije “PREOSTALI” Damona Lindelofa, koautora hit serije “Izgubljeni”, u kojoj glume Justin Theroux i Liv Tyler. Ekskluzivna premijera 30. lipnja u 21:05.

Preostali

„Preostali“ vas, u režiji slavnog Petera Berga, na originalan način, uvode u priču o tajanstvenim nestancima širom svijeta, a posebno prate grupu stanovnika njujorškog predgrađa Mapleton koja mora nastaviti sa svojim životom, nakon gubitka svojih bližnjih…

Kad dva posto cijeloga čovječanstva iznenada neobjašnjivo nestane, svijet pokušava shvatiti što treba poduzeti u vezi s tim. Tri godine poslije, nova HBO-ova dramska serija „Preostali“ priča je o ljudima koji nisu prošli odabir. Prema istoimenom bestseleru Toma Perotte, on i Damon Lindelof osmislili su originalan pogled na Uznesenje… Jer nije posve jasno je li se ono dogodilo. Radnje smještene u malo njujorško predgrađe, serija prati Kevina Garveyja (Justin Theroux), oca dvoje djece i načelnika policije koji nastoji i dalje živjeti normalnim životom iako taj pojam više ne postoji.

U ovoj napetoj priči, uz Justina Therouxa, glume i Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Charlie Carver, Max Carver, Carrie Coon, Ann Dowd, Michael Gaston, Emily Meade, Annie Q, Margaret Qualley, Amanda Warren, Chris Zylka

PRVA EPIZODA

Tri godine nakon što su milijuni ljudi, otprilike dva posto svjetske populacije, nestali bez traga, stanovnici Mapletona u državi New York odvaguju pozitivne i negativne strane Dana junaka, dana kada se odaje priznanje mjesnim Otišlima. Nastojeći zadržati osjećaj normalnosti u svojoj napetoj zajednici, šef policije Kevin Garvey suočava se s dodatnim izazovima kod kuće s kćeri Jill, koja je izgubljena u oblaku apatije s prijateljicom Aimee, te sinom Tomom kojega je privukao kult predvođen karizmatičnim „Svetim“ Wayneom. Zabrinjava i nijema, u bijelo odjevena skupina lančanih pušača zvanih Preostali grešnici, koji se udružuju u parove te vrebaju ljude i mjesta po gradu. Kako napetost u Mapletonu raste, susreću se životni putovi Laurie, članice Preostalih grešnika, i Meg, nedavno zaručene mlade žene.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.