TV premijera: Harry Potter i princ miješane krvi

17.06.2014

Filmovi, TV najave


Šestu godinu zaredom Harry Potter vraća se u Hogwarts gdje će se suočiti s velikim opasnostima koje će testirati njegove čarobnjačke sposobnosti. Ne propustite pogledati Harryjeve avanture u subotu, 21. lipnja, u 20:10 h!

Harry Potter Princ

Smrtonoše su ohrabreni povratkom Lorda Voldemorta i pustoše i svijet bezjaka i čarobnjaka, a Harry sumnja da u Hogwartsu vrebaju nove opasnosti. Dumbledore se žuri pripremiti Harryja za konačnu bitku za koju zna da se brzo bliži. Vodi ga na opasnu misiju, u potragu za ključem Voldemortove obrane. Za to vrijeme, učenike je napao drugi neprijatelj – bješnjenje tinejdžerskih hormona. Harryjevo prijateljstvo s Ginny Weasley prerasta u nešto dublje, Lavender Brown Rona obasipa znakovima ljubavi, Hermione kipi od ljubomore, a bombonijera punjena ljubavnim napitkom završava u pogrešnim rukama.

Zanimljiva činjenica je da je glumica Jessie Cave, koja u filmu igra Levander Brown, morala pobijediti više od sedam tisuća djevojaka kako bi dobila ulogu, koja joj je između ostalog prva u karijeri.

“Harry Potter i princ miješane krvi” ostvario je nominaciju za nagradu Oscar za najbolje postignuće u kinematografiji te osvojio brojne druge nagrade, među kojima je i National Movie Award, UK 2010., za najbolji obiteljski film. U samo prva dva dana prikazivanja, zarada ovog filma dosegla je gotovo 78 milijuna dolara, što je zaista impozantan podatak.

Oglasi

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s