Ljubav se po peti put vraća na selo

24.06.2014

TV emisije, TV najave


Ljubav se po peti put vraća na selo! Omiljena voditeljica Marijana Batinić krenula je na put po Hrvatskoj te će gledateljima uskoro predstaviti nove kandidate u potrazi za srodnim dušama.

Ljubav je na selu 5

Nakon četiri sezone, dva braka, dvoje djece, zaruka i prosječnih 800.000 gledatelja, Marijana Batinić je ponovno navukla svoje gumene čizmice i spremna je pokoriti se zakonima sela. Na njezinoj ‘ljubavnoj’ karti ovog puta će se naći mjesta od najistočnije točke Hrvatske u Habjanovcima do najjužnije točke na Braču. Domaćini i domaćice osebujnih karaktera ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu ili se barem dobro zabavio. I ove godine, gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju.

“Tko će ući u prvih deset još ne bi otkrivala ali u svakom slučaju zanimljivi kandidati po cijeloj Hrvatskoj od Iloka, Istre Slavonije do divnog Samobora i Samoborskih sela”, otkrila je Marijana samo djelić s početka snimanja.

“Toliko divnih ljudi se prijavilo, toliko divnih kandidata da mi je bilo čudno zašto traže ljubav preko televizije! Čudno mi je što cure ne padaju kada oni hodaju po selu ali izgleda da im se zanimljivo snimati i upoznavati. Izgleda da tako žele unijeti novinu u svoj svijet i to je odlično”, objasnila je šarmantna voditeljica.

A ako i vama u životu nedostaje ljubavi ili barem avanture, skupite hrabrosti i nazovite 060 505 500 te ostavite svoje ime i prezime, i broj telefona ili se prijavite putem email adrese ljubavjenaselu@rtl.hr te putem sms poruke na broj 666555 s ključnom riječi ‘LJUBAV. Možda vas ljubav čeka upravo na selu!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s