U ime časti – prva ljubav glavne glumice

Doma TV počinje prikazivati novu rumunjsku seriju “U ime časti”, seriju o ljubavi koja se mora suočiti s predrasudama i mržnjom istočnjačkog i europskog svijeta.

Madalina Draghici

Glavnu ulogu tumači glumica Madalina Draghici. Ona igra Ilincu Stutmann, 23-godišnja djevojku, rođenu u Constanti, gdje ju je odgojila samohrana majka. Nakon diplome se preselila u Bukurešt, u stan svoja djeda, Iosifa, gdje je pazi njezin ujak Claudiu. Za temu studija odabrala je Komunikacije i odnose s javnošću pod utjecajem ujakove zaručnice Lavinije, koja je PR-menadžerica. Ona ju je uvela i u krugove bukureštanskoga visokog društva. Njezin problematični dečko, Cătalin, upoznao ju je sa svijetom bogate i razmažene zlatne mladeži koja svoje dane provodi u najpoznatijim klubovima i kafićima u Aveniji Dorobanti, ali to Ilincu ne zadovoljava. Nije sama, ima potpuno povjerenje u Ovidiua, svoga najboljeg prijatelja koji se upravo vratio sa studija financija u Oxfordu. Ni u najluđim snovima nije očekivala da će joj se život okrenuti naglavce kad upozna očaravajućeg šeika Amira bin Hussein el-Jisra i zaljubi se u njega.

Protagonistica telenovele Madalina Draghici povodom svoje uloge u ovoj seriji prisjetila se četverogodišnje istinske prve ljubavi koju smatra najljepšom dosad. Smatra kako je itekako moguće da prva ljubav ujedno bude i posljednja, a otkrila je i što ju je privuklo k toj osobi: ˝Da, ovisi o osobi, o jačini te ljubavi. Može te toliko obilježiti da ne možeš više nikomu otvoriti srce. Želim napomenuti da se ovaj odgovor odnosi na prvu ljubav koja je zaista bila ljubav, a ne na ljubavnu priču s prvim kolegom iz klupe koji ti se svidio. Činjenica je da je bio savršen dečko. Imao je posebnu auru, bio je čvrst, ali osjećajan, bio je blag, ali jak. Bio je pristojan, imao je divnu dušu i prekrasnu narav.˝

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.