Intervju s Justinom Chambersom u IN magazinu

U vikend izdanju IN magazina, u subotu 28. lipnja, gledatelji imaju priliku pogledati intervju s glumcem Justinom Chambersom, kojeg znamo po ulozi Alexa Kareva iz američke hit-serije “Uvod u anatomiju”.

Justin Chambers Ivana Nanut

Justin Chambers je novinarki IN magazina Ivani Nanut na televizijskom festivalu u Monte Carlu otkrio kako to izgleda iza kamere jedne od najpopularnijih serijala “Uvod u anatomiju”, koji traje već 11 sezona.

Na upit novinarke zna li nakon toliko godina išta o doktorskom zanimanju budući da glumi pedijatra, te bi li joj mogao pružiti pomoći da se ona sad onesvijesti, rekao je kako nažalost zna samo prvu pomoć, a što se tiče terminologije i ostalih tajni zanata, ne zna baš ništa: „U jedno uho uđe, a na drugo izađe.“

Justin je, inače, otac petero djece i u sretnom je braku 21 godinu. Ivani je otkrio koji je najbolji savjet koji su mu dali u poslu, bi li se mogao baviti nečim drugim osim glumom, kako izlazi na kraj s petero djece, te što želi jednoga dana učiniti kako bi imao više slobodnog vremena.

Ne propustite intervju s poznatim glumce u IN magazinu vikend, u subotu u 16.40 na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.