Intervju trojice voditelja Top Geara za HRT

27.06.2014

TV emisije, TV najave


Show Top Gear Live 3. srpnja po prvi puta gostuje u Hrvatskoj. Tim je povodom novinarka Martina Validžić razgovarala s Jeremyjem Clarksonom, Jamesom Mayom i Richardom Hammondom.

Top Gear 19

Razgovor s trojicom članova Top Geara – Jeremyjem Clarksonom, Jamesom Mayom i Richardom Hammondom – bit će emitiran u emisiji Dobro jutro, Hrvatska u utorak, 1. srpnja.

“Na Svjetskom nogometnom prvenstvu navijao sam za Hrvatsku jer mi se jako sviđa stil igre vaše reprezentacije. Hvala vam na dobroj zabavi!” rekao je Jeremy našoj novinarki na početku razgovora. “Bolje sugovornike nisam mogla poželjeti! Zabavni i izninmno profesionalni – bila mi je čast razgovarati s prvoborcima BBC-a!”, oduševljeno nam je svoje dojmove prenijela Martina Validžić.

Top Gear jedan je od najuspješnijih svjetskih televizijskih proizvoda. Hrvatska televizija nedavno je u svom programu prikazala 19. sezonu serijala.

Budite 1. srpnja ujutro uz Prvi progam Hrvatske televizije i razbudite se uz najzabavniji televizijski voditeljski trojac u emisiji Dobro jutro, Hrvatska!

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s