Velika završnica popularne serije Dila

Ovog petka ne propustite kraj nezamislive ljubavne priče koja je mjesecima držala gledatelje prikovanima ispred malih ekrana!

Dila finale

“Dila” koja je osvojila srca gledatelja bliži se svom uzbudljivom finalu, a sam rasplet turske uspješnice gledatelji imaju priliku pogledati u petak 4. srpnja na Novoj TV. Nakon niza preokreta i neočekivanih događaja, uzbuđenja u završnim epizodama napete serije neće nedostajati.

Stvari napokon sjedaju na svoje mjesto, u tijeku su konačni obračuni i razotrkiva se cijela istina koja protagoniste serije navodi na nov put. Vidjet ćemo napokon kako završava velika ljubav između Dile i Rize, ljubav koja je od samih početaka izgledala kao nezamisliva i teško neostvariva.

Nakon ubojstva brata Fuata, Suat će se baciti u istragu. Naime, Suat sumnja kako je Azer surađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima. No, postavlja se pitanje što će učiniti tužiteljica Džanan – hoće li prikriti dokaze kako bi pomogla svojoj prijateljici Dili ili ipak ne želi prekršiti zakon?

Dr. Hakan dovest će svoju obitelj na farmu kako bi isprosili Jasemininu ruku. Hoće li njegova majka, gđa Mesude, misliti da je Jasemin vrijedna njezina sina? Uskoro ćemo vidjeti i kako će Dila reagirati na to što gđa Mesude koristi svaku priliku da ponizi Jasemin.

Suat i Dogan dogovorit će sastanak u tajnosti, ali s time da će ih slijediti Azerov čovjek. Azer ne želi da se Fatmi dogodi što loše pa će dati sve od sebe kako bi razotkrio Doganove prljave poslove. Suat i Dogan neće ni slutiti da ih netko fotografira ni da će Azer te fotografije pokazati tužiteljici Džanan.

Džanan je sve što zna rekla Rizi i Dili. Riza više neće znati kome vjerovati. Ne može dopustiti da Dogan prođe nekažnjeno za to što je učinio. Azer će se odlučiti razračunati sa svima. Prvo će razotkriti sva Sultanina nedjela. Sultan će se suočiti s optužbama za ubojstvo Diline majke te će završiti u zatvoru. Stvari će napokon doći na svoje mjesto.

Dila i Fatma oprostit će Azeru sva nedjela, a on će odlučiti krenuti novim putem i postati boljim čovjekom. Sprema li se na imanju dvostruko vjenčanje?

Odgovore na sva neodgovorena pitanja koja s nestrpljenjem očekujemo saznat ćemo već ovog petka u velikom finalu popularne serije “Dila” u 20 sati na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.