Treća sezona kviza Tog se nitko nije sjetio!

01.07.2014

TV emisije, TV najave


RTL Televizija tijekom vrućih ljetnih dana donosi novu sezonu popularnog kviza „Tog se nitko nije sjetio!“.

Tog se nitko nije sjetio

Voditeljica Antonija Blaće i njezin suvoditelj Krešimir Sučević-Međeral postavljat će natjecateljima vrlo zanimljiva pitanja raznolikih tematika u novom terminu. Svakog radnog dana, počevši od ponedjeljka 7. srpnja u udarnom terminu od 20 sati, gledatelji mogu očekivati cijeli jedan sat ispunjen dobrom zabavom koja će pokrenuti njihove ‘moždane vijuge’.

Zabavan i pomalo otkačen voditeljski dvojac, Antonija Blaće i Krešimir Sučević-Međeral, od sljedećeg se ponedjeljka vraćaju na ekrane RTL-a kvizom „Tog se nitko nije sjetio!“. Osim što će sa sobom donijeti nova pitanja pomoću kojih natjecatelji mogu osvojiti pozamašan jackpot, Antonija i Krešimir će u novoj, trećoj sezoni iznimno popularnog kviza uvesti i manje novitete u samom kvizu. Već će prvi tjedan emitiranja biti pravo iznenađenje, kako za natjecatelje, tako i za gledatelje!

Kviz „Tog se nitko nije sjetio!“, godinama među najpopularnijim natjecateljskim formatima, rađen je po licenci „Pointless“ produkcijske kuće Endemol. Osim u Hrvatskoj, kviz je postigao velik uspjeh u Europi, gdje njegove svakodnevne emisije, ali i one u kojima nastupaju poznate ličnosti i u kojima se prikuplja novac u humanitarne svrhe, zabavljaju milijune gledatelja. „Tog se nitko nije sjetio!“ je kviz općeg znanja u kojem se natječu četiri para koji daju opširne odgovore na pitanja raznolikih tematika, od povijesti i logike do opće kulture i sporta, s ciljem sakupljanja što manje bodova.

Antonija Blaće TSNNS

Na putu do osvajanja vrijednog jackpota natjecatelje vodi Antonija Blaće, dok ulogu njezinog pomoćnika koji komentira odgovore natjecatelja, otkriva im gdje su pogriješili ili navodi koje su dodatne odgovore mogli ponuditi, i dalje ima doktor znanosti i pravi kvizoman, Krešimir Sučević-Međeral. Oboje su se zaželjeli povratka u studio i nove sezone, ali su svoje slobodno vrijeme prije snimanja iste proveli potpuno zamijenivši uloge. Tako se Antonija oboružala knjigama iz kojih crpi novo znanje, a Krešimir za to vrijeme odmara na moru, izležava se na plaži i pije koktele.

„Veselim se našem povratku na male ekrane. Evo, baš sam neki dan vidjela koliko sam kraću kosu imala u prošloj sezoni – znači nije nas dugo bilo. Stvarno je vrijeme da se vratimo. Krešo i ja ćemo nove natjecatelje kviza dočekati raširenih ruku, poželjet ćemo im dobrodošlicu u našu ‘obitelj’, a zauzvrat im ponuditi pregršt zabavnih, ali na prvi pogled nimalo lakih pitanja te odličnu atmosferu na setu zbog koje je „Tog se nitko nije sjetio!“ i postigao izvrsnu gledanost u prijašnjim sezonama“, izjavila je Antonija.

Antonija i Krešimir bez sumnje će biti spremni za novu sezonu kviza koji s emitiranjem započinje u ponedjeljak 7. srpnja, i to u novom terminu od 20 sati, samo na RTL Televiziji!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s