Vampirski dnevnici – treća sezona

Napetost, strast, akcija i novo uzbudljivo putovanje omiljenih vampira u trećoj sezoni tinejdžerske hit-serije “Vampirski dnevnici” od 5. srpnja na Doma TV!

Vampirski dnevnici 3

Nastavak priče o životima dvojice vampira kojima je glavna opsesija jedna prelijepa djevojka. U novim nastavcima popularne serije nastavljamo pratiti sve omiljene likove serije izuzev Jenne Sommers koja je ubijena u drugoj sezoni.

U prošloj sezoni pojava osvetoljubive Katherine Pierce unijela je pomutnju u ljubavni trokut između Stefana, Elene i Damona, a ostali stanovnici Mystic Fallasa morali su izabrati stranu jer su postali žrtve nove vrste opasnosti. Stefan i Damon morali su se suočiti sa svojim najvećim izazovom – dolascima dvojice originalnih vampira, Elijaha i Klausa.

Treća sezona serije “Vampirski dnevnici” u fokus stavlja Klausa, njegov odnos s obitelji te saznajemo nešto više o njegovoj pravoj obitelji i porijeklu. Svi se likovi bore uporno da bi Klausa i ostale originalne vampire ubili, ali uspore se saznavši da ubijanjem originalnog vampira, ubijaš cijelo njegovo stablo pretvaranja.

Klaus je fokusiran posebno na Stefana, te na razbijanje prokletstva ‘Sunca i Mjeseca’’ tako što će žrtvovati Elenu. Klaus ne posustaje od svoje misije bez obzira na kakvu se akciju odlučila braća Stefan i Damon te dokazuje kako je on najmoćniji vampir koji postoji. Nakon što saznamo Klausove motive zašto želi Stefana na svojoj strani, saznajemo više i o njegovoj originalnoj obitelji.

I kako Stefan sve više zalazi na mračnu stranu, Damon i Elena se bore s krivnjom zbog njihove sve snažnije povezanosti čak i za vrijeme kada nastoje vratiti Stefana s ruba ponora. Uz sve to, duhovi iz Jeremyjeve prošlosti donose snažnu poruku, a uvelike utječu i na njegov odnos s Bonnie. Caroline i Tyler postaju sve bliskiji, no istovremeno izbija rat između njihovih obitelji.

Vampirski dnevnici s04

U prvom nastavku treće sezone, na Elenin 18. rođendan, Caroline Forbes zauzeta je planiranjem zabave, ali Elena je usredotočena na tragove koji bi joj pomogli dokučiti gdje je Stefan. I Damon traži Stefana, ali pokušava i zaštititi Elenu te je spriječiti da učini nešto čime bi privukla Klausovu pozornost. U međuvremenu, Klaus i Stefan zauzeti su traganjem za vukodlakom po imenu Ray Sutton. Jeremy Gilbert radi u Mystic Grillu s Mattom Donovanom te pokušava doznati zašto mu se neprestano ukazuju duhovi Vicki i Anne nakon što ga je u život vratila magija Bonnie Bennett. U međuvremenu, Alaric se trudi zaštititi Elenu i Jeremyja dok se bori s tugom zbog Jennine smrti, a Caroline i Tyler Lockwood suočit će se s novim i neočekivanim izazovom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.