Veliko R – druga sezona

02.07.2014

Serije, TV najave


Cathy se nastavlja suočavati sa svojom teškom dijagnozom te istovremeno pronalazi humor i sreću u novoj sezoni nagrađivane serije “Veliko R” od 5. srpnja na Doma TV-u!

Veliko R 2

Doma TV donosi drugu sezonu dramske humoristične serije o srednjoškolskoj profesorici iz Minneapolisa, Cathy Jamison koja, nakon što joj je dijagnosticiran terminalni stadij raka, odlučuje ostatak života živjeti do maksimuma!

Cathy Jamison (Laura Linney) je supruga, majka i profesorica koja postaje žrtvom teške bolesti. Nakon što joj je dijagnosticiran četvrti stadij raka, Cathy isprva svoju bolest skriva od muža Paula (Oliver Platt) i sina Adama (Gabriel Basso) te se priprema za ono što je njezin liječnik nazvao gotovo sigurnom smrću. Njezin život obogaćuju, a ujedno i kompliciraju, razdražljiva stara susjeda, pretila učenica koju je uzela pod svoje okrilje kao poseban projekt, zgodni školski domar i neobičan brat koji je odlučio da je njegov životni stil biti beskućnik. Dok priprema svoju obitelj na svoju neizbježnu sudbinu, Cathy odlučuje ostatak života, koliko god da joj je ostalo, živjeti do maksimuma!

U novoj sezoni Cathy započinje s kliničkim tretmanom kojeg provodi karizmatični doktor (Alan Alda) i postaje iznimno bliska prijateljica s drugom pacijenticom Lee (Hugh Dancy). Paul, koji je u poslovnim problemima pokušat će prikriti svoju ovisnost o kokainu. Adamovo sramotno ponašanje pred djevojkom za koju je zainteresiran imat će negativne posljedice za cijelu njegovu obitelj. Rebecca i Sean očekuju dijete, ali se ispostavi da Seanova ekscentričnost prerasta u mentalnu bolest. Andrea će se susresti s ukrajinskim imigrantom, koji ju pokušava zavesti samo kako bi si osigurao zelenu kartu.

Veliko R

Uživajte u duhovitoj, ležernoj i zabavnoj novoj sezoni serije “Veliko R” od 5. srpnja na programu Doma TV-a!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s