Ajšen, neobrađeni dijamant serije Draguljareva kći

Gledatelje Nove TV prelijepa Ajšen osvojila je već u prvim epizodama serije “Draguljareva kći”. Ona je nevina, draga i dobra, a nakon smrti svoga oca ostaje tužna i usamljena u novom okruženju u kojem se teško snalazi.

Cansu Tosun

Koliko god se trudi Ajšenino srce sve više okupira Savaš. Mladi poduzetnik koji je ispočetka ismijavao Ajšen, nije ni svjestan koliko ona utječe na njega, a u jednom susretu nije mogao odoljeti niti ukrasti joj poljubac. Bio je to prvi poljubac u Ajšeninu životu, on je stvorio pravu oluju u njezinu srcu. U isto vrijeme, Ajšenin pravi otac pati što ne može doprijeti do kćeri za koju je tek saznao i trudi joj se nekako približiti. Odjednom je ova neškolovana i lijepa djevojka, ovaj neobrađeni dijamant, postala naivna vlasnica palače s velikim bogatstvom.

Ajšen je ostala nezaštićena i sama s puno novca, u svijetu u kojem postoji samo pohlepa i u kojem su vrijednosti iskvarene. U međuvremenu Ati se pruži jedinstvena prilika da bude bliže svojoj kćeri, kada u Ajšeninu vilu, gdje sama živi, provali lopov. Uftade se nikako ne može pomiriti s time što su izgubili vilu i što su prisiljeni živjeti u stambenoj zgradi pa koristi tu priliku i prihvati Ajšenin prijedlog da se svi skupa presele u vilu. Iako je Ata isprva sumnjičav, na kraju prihvaća ponudu da bi mogao biti što bliže kćeri. Katibogluovi se vraćaju u svoju staru vilu, ali ovaj put kao gosti. Bit će zanimljivo vidjeti kakve će sve pomutnje u Ajšenin život donijeti ovaj novi moment, te kako će se nositi sa sve većom pažnjom koja pristiže istovremeno i od Fatiha i od Savaša.

CANSU TOSUN: Zbog serije sam počela voditi i Ajšenin dnevnik

Prelijepa Cansu Tosun koja utjelovljuje lik Ajšen u seriji “Draguljareva kći” pozornost plijeni ljepotom i glumačkom izvedbom. Mlada glumica rođena je u Njemačkoj, gdje se bavila baletom i radila kao fotomodel, a 2010. dolazi u Istanbul kako bi pohađala satove glume. Dosad je glumila u TV serijama “Gospođica” i “Izgubljeni grad”, a počela je i sa snimanjem filma u kojem glumi odvjetnicu. U intervjuu za Televizyon Dizisi glumica je otkrila kako prilikom ponude za ulogu u seriji “Draguljareva kći” nije znala da će glumiti djevojku iz Kajserija, a pošto je ona rodom iz Kajserija, tu je vidjela veliku priliku, ali i izazov: “Kad su mi ponudili da glumim u seriji, nisam znala da ću glumiti djevojku iz Kajserija. Inače ne vjerujem u slučajnosti, ali i ja sam podrijetlom iz Kajserija. Svake sam godine odlazila onamo sa svojom obitelj. Liku Ajšen nastojala sam dati karakteristike svojih rođakinja. Čak sam zbog serije počela voditi i Ajšenin dnevnik.”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.