Anna Safroncik: “Osjetljiva sam, katkad i previše!”

Prelijepa Anna Safroncik, koja u talijanskoj seriji “Toscana” utjelovljuje lik Aurore, rođena je i Kijevu 1981. Za sebe voli reći kako je obična osoba koja malo toga dijeli sa stereotipom glumice koja pohodi mondena događanja.

Anna Safroncik

– “Vrlo sam osjetljiva, katkad i previše, no prije svega sam poput svih drugih djevojaka moje dobi: radim, navečer izlazim s prijateljima u pizzeriju, jako volim gledati filmove, obožavam mačke… Imam dvije mačke, vrlo male, to su moji mališani, moje ljubavi, zamjenjuju mi obitelj koju još nemam, no nadam se da ću je uskoro imati…” — izjavljuje Anna Safroncik.

Annini roditelji zvijezde su kijevskog Nacionalnog teatra opere i baleta (Lilia Tchapkis, prima balerina i Eugenio Safroncik, tenor). Glumica je tako cijelo djetinjstvo provela iza svjetala pozornice. Vrlo rano počela se baviti glazbom, glumom te još u djetinjstvu pohađa satove glume, glazbe, klavira, uči plesati pjevati, i glumiti. S dvanaest godina se Anna sa svojom majkom seli u Italiju gdje se nastavlja školovati. Natjecanje za Miss Italije 1998. odvodi Annu i u Rim gdje u istoj godini debitira i na velikom platnu. Zatim Anna počinje nizati važnije uloge u najuspješnijim serijama (”Carabinieri”, ”Don Matteo”, ”Vento di Ponente”) u kojima pokazuje iznimni talent i odlučnost.

Slava i veliki uspjeh pristižu 2004.godine kada utjelovljuje ulogu Anne Baldi u sapunici “Izlog strasti” (Cento vetrine) koju je u Italiji dnevno pratilo u prosjeku 5 milijuna gledatelja. Glumila je zatim u serijama “La figlia di Elisa”, u filmovima “Al di la’del Lago”, “La bella societa”, “La Matassa”. Zapamćena je i po ulogama u “Commissario Nardone”, kao i seriji “Commissario Manara”, a publika ju je posebno zavoljela upravo u dramskoj uspješnici “Toscana” koja se u Italiji počela emitirati u kolovozu 2012., a koju gledatelji sada prate u programu Nove TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.