Nova uzbuđenja u seriji Ljubav, vjera, nada

Novi tjedan turske dramske serije “Ljubav, vjera, nada” donosi i nove uzudljive epizode. Jusufovi roditelji doći će zaprositi Havinu ruku. Havin i Jusufov brak bit će i službeno ugovoren.

Ljubav vjera nada

Džunejtovi roditelji nisu ni sanjali da će biti otjerani s vrata kada dođu zaprositi Havinu ruku za svoga sina. Bespomoćnoj Havi u pomoć će opet priskočiti teta i izvući je iz nevolje. Međutim, Bunjamin nema namjeru otići bez riječi. Jusufovi roditelji doći će zaprositi Havinu ruku. Havin i Jusufov brak biti će i službeno ugovoren. Dogovoreno je da zaruke organizira djevojčina obitelj, ali Remiz zna da neće moći podmiriti troškove. Zanima ga samo kako da se što prije okoristi od novca obitelji Handžioglu.

Sultan će te večeri spasiti Havu, a zauzvrat traži da riješi Jigitovu i Muneverinu situaciju. Kaže joj da će u protivnom sve reći Jusufu. Hava više ne može podnijeti što je Jigit tužan pa će stvar uzeti u svoje ruke i sve reći Jusufu. Nakon što sasluša Jilmaza kojeg uznemirava Remzijeva pohlepa zaključi da je potrebno sklopiti predbračni ugovor kako bi njezin sin i obitelj bili zaštićeni. Jilmaz joj se žustro suprotstavi, međutim Hamijet nema namjeru odustati. Munever se sprema otići k bratu ne bi li razgovarala o Jigitu, a njezin zaručnik Ujgar spremit će joj vrlo neugodno iznenađenje. Munever će se osjećati bespomoćno i početi će razmišljati o smrti. Hamijet će Havi dati da potpiše predbračni ugovor. Svjesna je da će, ako to ne učini, svi misliti da je zanima samo novac. Što će Hava učiniti?

Jigit s uzbuđenjem čeka Jusufovu reakciju na njegovu vezu s Munever. Pijan se jada Muneverinoj prijateljici Selmi i u jednom trenutku zaključi da Munever uistinu voli Ujgara. Taj zaključak navest će ih na krivi put. Munever su u međuvremenu odvezli u bolnicu. Liječnici su njezinu obitelj obavijestili o masnicama na tijelu. Jusuf će pokušati naći onoga tko je to učinio njegovoj sestri. Prvo će posjetiti Ujgara. Remzi, koji Jusufu nikako ne dopušta da kupi prostor koji želi, donosi odluku koja će zaprepastiti.

Remzi, kojeg Jusuf nikako ne može urazumiti, odluči iskoristiti svoj posljednji adut. Jusuf odluči istražiti predbračni ugovor. Sultan je saznala da je Jigit priveden. Nikoga ne može uvjeriti da je njezin sin nedužan. Svi, uključujući Jusufa, vrlo su iznenađeni. Sultan je u teškoj situaciji. Ujgar i iz bolesničke postelje nastavlja prijetiti Munever i govori joj da ništa ne smije reći. Kako će Munever reagirati na to?

Odgovore na sva pitanja otkrijte od 14. srpnja u 18:10 sati na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.