Zvijezda Toscane Roberto Farnesi ponovno osvaja

Roberta Farnesija, zavodnika Alessandra iz “Toscane”, talijanski mediji godinama opisuju kao velikog zavodnika i ljepotana čija karizma uvelike utječe na popularnost projekata u kojima se pojavljuje.

Roberto Farnesi

Kad Roberto Farnesi, ovaj karizmatični glumac prodornog pogleda, čuje kako ga nazivaju ljepotanom, on samo odmahuje rukom i ističe kako ima čak 42 godine te da mora svakoga dana trčati kako i ostao u formi.

O svojoj ulozi i o uspjehu serije “Toscana” Roberto govori: „Za glumca je prava sreća kad mu je publika naklonjena. Zacijelo im se sviđa moj lik: pozitivac je, iako je isprva srdit muškarac kojemu su ubili oca. Da je mogao, izabrao bi drugi život, no mora prihvatiti taj koji ima.“

Roberto u “Toscani” utjelovljuje lik Alessandra, na kojega očeva smrt ostavlja golemi teret. Odlučio se odreći Aurore i ponovno izgraditi obiteljsko carstvo. Alessandro se protiv boli bori na način da oko sebe stvara prividno savršen svijet. Međutim, ni veza s drugom ženom ne može potisnuti ljubav koju osjeća prema Aurori. Taj se unutarnji konflikt budi kad je ponovno vidi nakon osam godina. Alessandru je teško vjerovati da je Aurora nevina, a istodobno je želi. Bit će zanimljivo pratiti napeti odnos između ovo dvoje bivših ljubavnika.

U svakom slučaju, kad god se Farnesi pojavi u kakvoj seriji, koje već godinama snima, i gledanost poraste. Njegova uloga u seriji “Toscana” zaintrigirala je mahom žensku publiku u Italiji, no činjenica da na talijanskom Canale 5 privlači u prosjeku 5 milijuna gledatelja po epizodi, svjedoči o tome da je serija okupila vrhunski cast koji utjelovljuje sjajne likove u ovoj uzbudljivoj dramskoj seriji.

Ne propustite nove epizode talijanske serije “Toscana” od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.