Luca Capuano: “Kad mi naraste trbuščić, prestat će mi davati ovakve uloge”

U seriji “Toscana” zapažen je i lik šarmantnog Edoarda Monfortea kojeg iz primarne uloge negativca prerasta u pozitivnog lika koji sve više ulazi i pod kožu glavnoj protagonistici serije Aurori.

Luca Capuano

Ne čudi da glumca Lucu Capuana redovito zapadnu uloge zavodnika i neodoljivih šarmera, a za svoj lik u seriji Toscana glumac kaže: “Edoardo je kontraverzan: pati zbog dominantne osobnosti brata Alessandra, te se natječe s njime. No tu je i ljubav prema Aurori. Pun je svjetla i sjene, baš lijep lik.”

Glumac Capuano proslavio se ulogom Adriana Rive u seriji “Izlog strasti” (Centro vetrine), a svojevremeno je radio i kao model. Nakon uloge Edoarda Monfortea u seriji “Toscana” opet se javlja veliki interes za ovim atraktivnim glumcem, a Luca Capuano o svojim angažmanima i svom izgledu izjavljuje: “Kad mi naraste trbuščić, prestat će mi davati ovakve uloge. No s druge strane, zahvaljujući svome izgledu, imam i prizore snimljene u krevetu ili druge ljubavne prizore koji su katkad pomalo lažni. No važno je uspjeti dobiti i druge prilike.”

Luca je u braku od 2012. godine s glumicom Carlottom Lo Greco, a s njim je 2008. godine dobio i sina Mattea. U travnju 2013 dobili su i drugog sina Leonarda.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.