Serhat Teoman: “Ne podnosim egoistične ljude!”

Zvijezdu popularne serije “Draguljareva kći” Serhat Teoman u turskoj uspješnici gledamo u ulozi uspješnog mladog poslovnog čovjeka koji ne ostaje ravnodušan kad je u pitanju Ajšenina ljepota i dobrota.

Serhat Teoman

Savaš postaje sve zaljubljeniji u Ajšen, a upravo je od njega stigao i njen prvi poljubac u životu. Savaš s jedne strane pokazuje i svoju nježnu stranu, pogotovo kad su u pitanju Ajšen i briga o sestri Sureji, no istovremeno vidimo i njegovu okrutnost i bahatost pogotovo kada je u pitanju njegovo poslovno carstvo koje je naslijedio od oca.

Serhat Teoman glumi samouvjerenog mladića koji zna što želi i na poslovnom i na privatnom planu, a i sam glumac u svojim izjavama pokazuje podjednaku dozu samouvjerenosti kada je ljubav u pitanju: “Za mene je zaljubljenost taj prvi trenutak, kad se zaljubimo ili ne zaljubimo. Mjesto nije važno. Ljubav ću izjaviti gdje god se nalazio”, izjavio je poznati turski glumac.

Oduvijek je želio postati glumac, a razlog tome se možda krije i u činjenici što je gluma mjesto gdje možeš biti bilo tko: “Glumac je osoba koja ništa ne zna učiniti do kraja, ali o svemu ima sve informacije. Sredovječni glumac ima manje-više sve spoznaje o svim zanimanjima, ali nijedno ne zna raditi. Ne znam u čemu bih ja bio najbolji”, rekao je Serhat Teoman.

“U svakom zanimanju ima egoističnih osoba, ali u glumi to može biti problem. Baš kao što vlasnici Ferrarija ne udaraju druge automobile, ego treba moći obuzdati. Naravno, i ja imam ego, ali nije riječ o egu koji dolazi do izražaja. Ljudi koji me okružuju nisu egoistični. Ne volim ljude čiji ego dospijeva u prvi plan”, pojasnio je glumac.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije “Draguljareva kći” od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.