Kućanice – veliko finale serije na RTL-u 2

Nakon šest godina druženja s „Kućanicama“ na RTL-u stigli smo do velikog finala, posljednje epizode humorne dramske serije, jedne od serija koje su započele renesansu američke televizijsko-serijske produkcije.

Kućanice 8

Šest „Primetime Emmy“ nagrade, dva „Zlatna globusa“, dvije „Screen Actors Guild“ nagrade, mnogobrojne pohvale gledatelja i kritike, mnoštvo zanimljivosti vezane uz seriju ali i privatne živote glumica punile su socijalne mreže, razne medijske rubrike, a od kućanica iz Westeria Lanea – Eve Longorije, Teri Hatcher, Marcije Cross, Felicity Huffman stvorile planetarno prepoznatljive zvijezde. Od premijere serije u prvoj sezoni, koja je u Americi privukla 21.6 milijuna gledatelja, finala prve sezona koju je gledalo 30 milijuna gledatelja, pa sve do posljednje epizode osme sezone, koje je bilo najgledanije finale jedne serije u 2012. u SAD-u, milijuni gledatelja „živjeli“ su u domovima „Kućanica“.

U posljednjoj epizodi serije, u Wisteria Lane se vraća Katherine Mayfair kako bi Lynette ponudila posao. Susan se iznenadi kada na putu prema Reneeinom i Benovom vjenčanju Julie pukne vodenjak. Bree na sve moguće načine pokušava izbjeći Tripa, a Gabrielle i Carlos ponovno se posvade kada shvate da su zamijenili uloge u obitelji. Kako bi spasile svoje obitelji i veze, Susan, Lynette, Gabrielle i Bree odluče zauvijek napustiti Wisteria Lane.

Bez ikakve dvojbe, „Kućanice“, autora Marca Cherryja, jedan su od najvećih televizijskih fenomena našeg tisućljeća, iznimno atraktivna, nepredvidljiva i uzbudljiva serija koja će nam doista nedostajati!

Kućanice

Posljednje tri epizode serije gledamo na RTL-u 2, 2. kolovoza od 23:20 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.