Ali Ersan Duru: “Žena mora biti otmjena”

Turski glumac Ali Ersan Duru, koji u sve popularnijoj seriji “Draguljareva kći” pozornost plijeni ulogom Fatiha, otkriva da njega prvenstveno zanimaju žene koje su jednostavne, otmjene i plemenite.

Ali Ersan Duru

Za vrijeme snimanja serije popularni glumac Ali Ersan Duru izjavio je kako nema baš previše vremena za ljubav jer su snimanja dosta naporna i oduzimaju mu najviše vremena te dodaje: “Budući da volim svoj posao i lik Fatiha koji glumim u seriji “Draguljareva kći”, nemam ništa protiv toga.” Iako glumčevo srce još nije zauzeto, u seriji koju pratimo njegov lik, Fatih sve više postaje opčinjen lijepom Ajšen.

Ali Ersan Duru utjelovljuje lik sina upravitelja imanja Savašove obitelji koja ga je gotovo posvojila. On je doktor idealist koji je završio medicinu uz potporu obitelji Haznedar. Fatih je marljiv i pametan, te iako su on i Savaš rasli kao braća, jako se razlikuju. Savaš gleda na novac kao na moć, a Fatih kao na prljavo sredstvo zbog kojeg ljudi skreću od svog cilja. Fatih, koji vjeruje da se zdravlje ne može kupiti novcem, u četvrti Arnavutkoj s vremenom otvara skromnu ordinaciju, ne obazirući se na Savaševo ruganje, te počinje ondje živjeti.

Fatih osjeća da je Ajšen, koja se na početku čini vrlo lijepom, a zatim kao da odaje dojam da je isprazna bogatašica, mnogo više od toga. No unatoč tome, Fatihu, koji Ajšen, toliko drukčijoj od svih u njegovoj okolini, govori samo istinu i koji od nje nema nikakvih očekivanja, nikako da sjedne Ajšen. Fatihova direktna i iskrena kritika od samog početka čini njegovu vezu s Ajšen teškom i punom prepirki. Bit će zanimljivo pratiti kako će se razvijati odnos između Ajšen i Fatiha koji sa svojom iskrenošću definitivno ne bira lakši put u životu.

Ne propustite nove nastavke serije “Draguljareva kći” od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.