Veličanstveni maraton i veliko nogometno finale

Sve obožavatelje „Sulejmana Veličanstvenog“, jedne od najpopularnijih serija današnjice, ove nedjelje na RTL Televiziji od 19:20 sati čeka iznenađenje!

Sulejman 4

Sulejmanska „poslastica“ od čak tri epizode za redom zasigurno će razveseliti sve koji vjerno prate događaje s turskog dvora! Nakon uzbudljivih trenutaka na dvoru, selimo se na travnjake Urugvaja, u velikom finalu sportsko-povijesne drame „Montevideo, vidimo se!“ u 22 sata!

U novim epizodama “Sulejmana Velilčanstvenog“ princ Bajazid želi riješiti nesuglasice s pobunjenicima. Uvjerava narod da i dvorani tuguju za Mustafom, kao i da nitko ne bi smio proturječiti Sulejmanovim naredbama, ma kakve god bile. I dok Princ Džihangir sve češće doživljava halucinacije zbog smrti Mustafe, a Sulejman pati u samoći, uskoro na dvor stiže vijest koja će shrvati Hurem i dvorane.

Montevideo vidimo se

Nakon “Sulejmana Veličanstvenog“ očekuje nas nastavak priče o nogometnoj reprezentaciji Kraljevine Jugoslavije i prvom Svjetskom prvenstvu u nogometu 1930. u dalekom Urugvaju, koje završava velikom utakmicom u nedjelju 3. kolovoza u 22 sata. Dvije posljednje epizode sportsko-povijesne drame zaokružuju priču koju smo mogli pratiti kroz tri serijala i sezone „Montevideo, Bog te video“, „Na putu za Montevideo“, i „Montevideo, vidimo se!“. U režiji Dragana Bjelogrlića, storija o jednom sjajnom sportskom postignuću te vjerojatno najbolji nogometni serijal ikada snimljen u regiji, paralelno s premijernim prikazivanjem na Radio-televiziji Srbije gledali smo i na RTL Televiziji! U nedjelju, nakon senzacionalnih pobjeda nad Brazilom i Bolivijom, izabranike Jugoslavije u polufinalu čeka domaćin i favorit prvenstva. Stadion Centenario je ispunjen do posljednjeg mjesta. Iako s tribina dolaze zvižduci, a urugvajske zastave u rukama glasnog mnoštva dominiraju stadionom, nogometaši Kraljevine Jugoslavije usredotočeni su samo na igru. Već u četvrtoj minuti pada prvi gol i na stadionu počinje kaos!

U nedjelju, 3. kolovoza na RTL Televiziji ne propustite trostruku epizodu „Sulejmana veličanstvenog“ u 19:20 sati te veliko finale serije „ Montevideo, vidimo se“ u 22 sata!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.