Toscana – godina dana kasnije

Napeta serija “Toscana”, koju pratimo u programu Nove TV, prepuna je intriga i zapleta, a nedavni događaji koji su se dogodili na prekrasnim toskanskim obroncima dodatno su začinili radnju.

Toscana Aurora i Alessandro

Nakon dugo iščekivanja i nagađanja, napokon smo doznali tko je pravi ubojica Luce Monfortea, zbog čijeg je ubojstva i prelijepa Aurora provela u zatvoru čak osam dugih godina. Gledateljima je sigurno bilo veliko iznenađenje kad je postalo očito da je iza tog ubojstva, a posljedično i iza ostalih ubojstava koja su se iza toga dogodila u Villalbi, krije plavokosa ljepotica Viola. Jedna misterija je riješena, no pravi raspleti, kao i novi zapleti tek dolaze.

Uskoro će gledatelji imati priliku vidjeti omiljene likove godinu dana nakon svih nemilih događaja. Aurorini i Alessandrovi snovi lagano se ostvaruju. Sada sretno žive u Primaluceu – imanje obitelji Taviani – a Aurora bi trebala postati majka. Aurora će roditi divnu djevojčicu, a nazvat će je Eva po baki. Dakle, rođena je Eva Monforte. Baka Ottavia i Marzia su iznimno sretne. Čak i Tessa, treća sestra, u sedmom nebu dojuri iz Rima kako bi proslavila nećakinjino rođenje.

Međutim, obitelj Monforte ne dočeka s oduševljenjem vijest o rođenju. Livia, Alessandrova majka, ne može prihvatiti da je majka njezine unuke Aurora – i da je unuka nazvana Eva! Elena, Alessandrova krhka sestra, vraća se iz psihijatrijske klinike, te je sretna zbog rođenja, no jednako je tako izjedaju zavist i ljutnja. Edoardo, Alessandrov brat, žrtva je vlastite opsesivne ljubavi prema Aurori i ne može je gledati kao sretnu majku djeteta koje nije njegovo. U nastavcima koji slijede upoznajemo i novi bračni par – Amedea Torrea, pedijatra koji je prije mnogo godina živio u Villalbi, i njegovu mnogo mlađu ženu Veronicu. Par je kupio imanje Pietrarossa – veliku kuću u kojoj godinama nitko nije živio i koja unutar svojih zidina, čini se, krije misterioznu tajnu. Otvaranje kuće pobuđuje nevjericu i iznenađenje kod mnogih žitelja Villalbe – pa i kod Ottavije, Livije, odvjetnika Scille. Čini se da svi oni dijele s Amedeom tajnu iz prošlosti. I Veronica je izgleda tajanstvena osoba koja nešto krije.

Ni Aurorina i Alessandrova savršena sreća neće dugo potrajati. Iznenadni događaji okončat će idilične dane mlade obitelji, a o čemu se točno radi saznat ćemo u novim uzbudljivim nastavcima serije “Toscana”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.