Veliki izazovi Barakuda u zadnjoj epizodi


Ne propustite posljednji nastavak dokumentarnog serijala “Barakude” ove nedjelje u popodnevnom terminu na Novoj TV!

Barakude

Zadnja epizoda dokumentarnog serijala Barakude, prvog hrvatskog projekta višestruko nagrađivanog američkog producenta i režisera Petera Radovicha, prati promjenu na financijskom planu već otpisanog zagrebačkog kluba Mladost i obećanje koje je gradonačelnik Bandić dao najboljem vaterpolistu svijeta, Josipu Paviću još nakon osvajanja zlata u Turskoj.

Uz nove pobjede Mladosti i pozitivan vjetar u leđima, kapetan Josip Pavić priprema se za nove svjetske izazove – Europsko prvenstvo u Mađarskoj. Pripreme su teške, skoro neizdržive, ali naši zlatni olimpijci spremni su za napad. Europsko prvenstvo u Mađarskoj i ponovno slavlje na postolju novi je cilj naših Barakuda.

No, nažalost, Mađarsko prvenstvo nije im išlo od ruke i plasman je slabiji od očekivanog, dosta slabiji. Iako je igra uvijek bila vrlo blizu pobjede, osjetio se nedostatak Paola Obradovića koji je netom prije EP morao ići na operaciju oba koljena. Nakon Mađarske, Barakudama ostaje još pola olimpijskog ciklusa do novog velikog testa – Olimpijskih igara u Riu. Tamo ih čeka i Ratko Rudić sa svojom novom ekipom. Do tada, potrebno je dobro promisliti kako dalje i što ih čeka u te dvije godine.

,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.