Gozde Cigaci: “Sureja je vrlo naivna i osjetljiva”

Osim prelijepe Ajšen, u seriji “Draguljareva kći” pozornost plijeni i lik Sureje koju tumači mlada glumica Gozde Cigaci.

Gozde Cigaci

Lijepa Gozde Cigaci glumi neobičnu, osjetljivu i naivnu djevojku, Savaševu sestru koja je neutješno zaljubljena u Fatiha, brata služavke obitelji Ataman. Umjetnica Sureja oduvijek je patila od nedostatka pažnje svoje hladne majke Rezan, a u kasnijim godinama njihovi sukobi postaju sve učestaliji.

Za svoj lik glumica kaže:” Ona je ponajprije vrlo šarolika… Užitak mi je truditi se pokazati kakva je Sureja, a ne je toliko objašnjavati. Sureja je naivna i osjetljiva djevojka koja svoje osjećaje proživljava ekstremno, kad tomu dodate njezine psihičke probleme, na nju se nije moguće ljutiti, osuđivati je ili propitivati…”. Na pitanje koliko joj znači biti dio ekipe serije “Draguljareva kći”, Gozde odgovara: “Mnogo mi znači. Ponajprije pravo životno iskustvo…”.

Glumica živi u Istanbulu, a najradije odmara u Izmiru. Jako voli putovati i voli promjene, stoga se nigdje predugo ne zadržava. “Po prirodi ionako nisam osoba koja može biti na jednome mjestu. Skitnica sam, tako kaže moja mama, i tu titulu nastojim sačuvati. Izmir je za mene mjesto obitelji, prvo mjesto u kojemu prepričavam Istanbul i kamo bježim čim se zasitim i posvađam sa Istanbulom. U Izmiru se isplačem, priberem i nauživam svega. U njemu sam se rodila i odrasla, poznajem ga”, izjavila je Gozde.

Kako će se Sureja preboljeti Fatiha, hoće li se oporaviti, ojačati te obnoviti svoj odnos s majkom, saznat ćemo u novim nastavcima turske uspješnice “Draguljareva kći”, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.